Praneša skaitytojai: Kauno senamiestyje blokuojamas eismas | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: Kauno senamiestyje blokuojamas eismas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaittojai praneša apie keblią situaciją Kauno senamiestyje. Pasak jų daugelyje senamiesčio gatvių dėl šiandien ir savaitgalį vykstančių renginių – Kauno senamiesčio vasaros atidarymo bei Pavasario mugės,  blokuojamas eismas.

„Labai džiaugiuosi kultūriniais renginiais mieste, tačiau yra ir neigiama pusė – renginių organizatoriai visai pamiršo Kauno senamiestyje gyvenančius ir dirbančius žmones. Penktadienis – vis dar darbo diena, tačiau nei išvažiuoti iš senamiesčio, nei į jį įvažiuoti, kad patektų į darbą, beveik neįmanoma“, – rašo kaunietė Kristina.

Pasak jos, gatvėse, ant važiuojamosios kelio dalies, gausu užtvarų, kurios sunkina automobilių eismą.

„Prekeiviai stato palapines ir dėlioja prekes tiesiog eismo juostų teritorijose bei patys kone „lenda po ratais“. Nieko nesakau dėl Kauno rotušės aikštės ar Vilniaus gatvės – viskas gerai, nes jos skirtos pėstiesiems, tačiau kitose gatvėse, pavyzdžiui, Jakšto gatvėje, kur aktyvus eismas situacija labai kebli“, – kalbėjo pašnekovė.

Skaitytoja piktinasi sakydama, kad tokiems renginiams galėtų būti naudojamos Santakos ir pilies parkų teritorijos. „Kam taip siaubingai užgrūsti aktyviai eisme dalyvaujančias gatves? Kelionė į darbą kainavo daug įtampos. Būtų gerai, jei renginių organizatoriai pagalvotų ir apie kitus“, – kritikos negailėjo kaunietė Kristina.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, vairuotojai susidurs su eismo sunkumais jau važiuodami pilies žiedu, taip pat M. Valančiaus, Muitinės ir kitose gatvėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA