„CityBee“ įspėja: dabartinė programėlė kitą savaitę nustos veikusi | Kas vyksta Kaune

„CityBee“ įspėja: dabartinė programėlė kitą savaitę nustos veikusi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Laikinosios automobilių nuomos įmonė „CityBee“ antradienį pranešė, kad balandžio 23 d. iš esmės atnaujins išmaniąją programėlę. Antradienio naktį dėl šių pakeitimų galimi sistemos sutrikimai, o nuo balandžio 24 d. senoji automobilių rezervacijos programėlė nebeveiks.

Kaip teigiama įmonės išplatintame pranešime, ateinantį antradienį bus pristatoma visiškai nauja „CityBee“ programėlė ir atnaujinta „CityBee“ dalinimosi automobiliu sistema, kuri turi užtikrinti patogesnį judėjimą mieste.

„Iš anksto perspėjame, kad sistemos atnaujinimo metu (naktį iš balandžio 23 d. į 24 d.) gali pasitaikyti tam tikrų sistemos sutrikimų. Jeigu dėl sistemos atnaujinimo patirsite nesklandumų, mes pasiruošę juos kompensuoti – praneškite apie tai el.paštu arba skambučiu“, – teigiama žinutėje.

Taip pat įspėjama, jog senoji „CityBee“ programėlė nuo balandžio 24 d. nebeveiks, o norint toliau naudotis bendrovės paslaugomis, reikės programą atsinaujinti.

„CityBee“ vadovas Lukas Yla „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad atnaujinama absoliučiai visa programėlė ir pati sistema. „Aplikacija pasikeis kardinaliai – tiek dizainas, tiek jos veikimas, navigacija. Be to, sistema veiks kur kas greičiau ir sklandžiau“, – tikino L. Yla.

Vasario pabaigoje įmonės atstovai minėjo, kad jau greitai, atnaujinus programą, keleiviai galės pasidalyti kelionės išlaidas. L. Ylos teigimu, nuo balandžio 24 d. to daryti dar nebus galima, tačiau tam tikrų naujų funkcijų atsiras.

„Visų pirma, žemėlapyje bus rodomas kelias iki rezervuoto automobilio, taip pat įdiegtas adreso įvedimas, kad žmonės galėtų lengviau rasti „CityBee“ zoną ir automobilį. Bus atnaujintas ir transporto priemonių filtras. Siekiame, kad programėlė veiktų kuo greičiau, o jos dizainas užtikrintų patogų valdymą“, – tikino bendrovės vadovas.

Anot jos, kuo toliau, tuo funkcijų rasis daugiau. Dabar, galima sakyti, pristatoma minimali atnaujintos programos versija, kuri bus nuolat pildoma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA