Strategiškai dviratininkams patogioje vietoje atidaryta kone didžiausia dviračių parduotuvė Kaune | Kas vyksta Kaune

Strategiškai dviratininkams patogioje vietoje atidaryta kone didžiausia dviračių parduotuvė Kaune

Organizatorių nuotr.

Atšilus orams ne vienas miestietis skuba traukti dviračius ir lėkti naujais išpuoselėtais takais. Ne vienas turi ir pasukti galvą: kur prisipūsti padangas, prisiveržti vairą ar nupirkti savo atžalai šalmą? Jau 10 metų dviračių kultūrą puoselėjantis dviračių centras „MyBike“ siūlo išeitį – užminti pas juos į svečius. Kad ir sekmadienį!

Nuo remonto iki dviračių varžybų

Naujoji „MyBike“ parduotuvė dviratininkų laukia ypač patogioje vietoje – kone ant dviračių tako įsikūrusiame verslo centre „Kauno Dokas“ (Jonavos g. 7). „Norėjome, kad būtų patogu užsukti iš karto su dviračiu“, – šypsosi „MyBike“ vadovas Aistis Baronas ir kviečia pasidairyti po, ko gero, didžiausią ir moderniausią dviračių parduotuvę Kaune.

Klientai parduotuvėje ras ne tik platų dviračių ir jų aksesuarų pasirinkimą, bet ir visais klausimais padėti pasiruošusius dviračių entuziastus / Organizatorių nuotr.

„Dviračiai – mūsų pagrindinė aistra, todėl norime pakviesti ne tik besidairančius dviračio ar jo aksesuarų, bet ir ieškančius patarimo, įkvėpimo, o gal tiesiog kompanijos kartu pažiūrėti dviračių varžybas – parduotuvėje šiam tikslui net įrengtas specialus ekranas. Rengsime teminius vakarus, seminarus, varžybas, tačiau labai laukiame ir atsitiktinių entuziastų – vien dėl jų dirbsime visą savaitę – net ir sekmadienį!“ – pasakoja A. Baronas, kuris pats profesionaliame dviračių sporte ir versle sukasi jau 20 metų.

Koks dviratis tinka kauniečiams?

Kaune yra ir kalnų, ir lygumų, ir miško keliukų, ir senamiesčio akmenų. A. Barono klausiame: koks dviratis labiausiai tenkintų kauniečio poreikius? „Dviračio pasirinkimas yra labai individualus dalykas. Tačiau daugiausiai kauniečių, vis dėlto, renkasi hibridinius dviračius – pritaikytus važiuoti tiek miesto, tiek parkų ar miško gatvėmis, tiek lyguma ar į kalną“, – teigė įmonės vadovas.

„MyBike“ siūlo dviračius net iš trijų pagrindinių gamintojų: „Scott“, vokiškųjų „Corratec“ ir „Kellys“. „Kalbant apie miestą, vis labiau populiarėja ir elektriniai dviračiai, kurie yra ne tik laisvalaikio, bet ir tikra transporto priemonė: jei nori, mini pilna jėga, o jei nori, mini su pagalba (pavyzdžiui, į kalną)“, – hibrindinės pavaros privalumus įvardijo A. Baronas.

„MyBike“ parduotuvėse galima įsigyti ir „Corratec“ dviračių / Organizatorių nuotr.

Nuo maisto programos iki kvietimo į maratoną

„MyBike“ turi ką pasiūlyti net ištroškusiems sveiko kokteilio arba didesnių iššūkių: nuo mitybos plano ir vienintelių lietuviškų sporto papildų „AmberMix“ degustacijos iki kvietimo į gegužės mėnesį vyksiantį dviračių maratoną. „Visi mūsų darbuotojai yra visiški dviračių fanai. Kviečiame užsukti ir užsikrėsti dviem ratais“, – šypsosi A Baronas.

Jonavos g. 7 esanti „MyBike“ parduotuvė lankytojų laukia ne tik darbo dienomis, bet ir šeštadieniais nuo 10 iki 16 val. bei sekmadieniais nuo 10 iki 15 val.

Baltų pr. 13 ir Pramonės g. 4D esančios parduotuvės dirba darbo dienomis, o šeštadienį – nuo 10 iki 16 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA