Penktadienio pramoga, deginanti kalorijas ir padedanti susirasti naujų draugų | Kas vyksta Kaune

Penktadienio pramoga, deginanti kalorijas ir padedanti susirasti naujų draugų

Organizatorių nuotr.

Atėjęs pavasaris visus paskatino išlįsti iš namų ir truputį pajudėti. Žinoma, galima, ir net patartina, kartais tiesiog keliauti pasižvalgyti po populiariausias miesto vietas, tačiau dar viena puiki alternatyva – rinktis pramogą, kurios metu ne tik kad išvaikščiosite visus reikalingus žingsnius, bet ir susirasite naujų draugų. Iš pirmo žvilgsnio orientacinės automobilių varžybos „Olybet Šturmas“ tarsi žada daug veiksmo automobilių pagalba, tačiau bent kartą sudalyvavę pajusite kiek daug visko gali nutikti vos per vieną vakarą.

[galerija kiek=”16″]

Tikimąsi pirmojo rekordo Kaune

„Vieną kartą sudalyvavęs nebenori sustot“- įsitikinę orientacinių varžybų organizatoriai, nes dalyvių gretos kas kartą vis didėja, klausimai originalėja, o pats renginys siekia tapti ne tik pačiu geriausiu, bet ir rekordiniu: „Labai tikimės, kad šį penktadienį Kaune pasieksime pirmąjį rekordą – daugiausiai varžybose dalyvaujančių ekipažų. Tai būtų pati geriausia gimtadienio dovana”- sako pagrindinis varžybų organizatorius Simonas, kuris varžybų naktį švęs savo gimtadienį, o tą padaryti „Šturmo“ gerbėjų rate būtų ne tik malonumas, bet ir garbė.

Dalyviai gali prisidėti prie varžybų tobulinimo

Viso renginių ciklo Kaune ir Vilniuje metu jaučiamas dalyvių suaktyvėjimas, o kad renginys tobulėtų, čia visuomet įsiklausoma į dalyvių norus ir pageidavimus – „Olybet Šturmas“ organizatoriai įsiklauso į dalyvių pageidavimus ir stengiasi operatyviai sureaguoti į prašymus, kurie prisideda prie to, kad renginys būtų tobulesnis.

„Tai, kad renginys prasiplėtė ir vyksta Vilniuje, rodo, kad atsiranda vis daugiau kokybiškų orientacinių varžybų entuziastų. Taip pat smagu, kad žmonės dovanoja ir mūsų renginio dovanų kuponus vieni kitiems. Vadinas judam kryptingai.” – džiaugėsi organizatoriai. O jeigu yra norinčių, bet neturinčių komandos, visi yra kviečiami prisijungti prie „Šturmo“ draugų Facebook socialinėje erdvėje – ten tikrai atsiras norinčių priimti į savo komandą.

Padrąsinimui – specialios nuolaidos pirmą kartą dalyvausiantiems

Kad paskatintų išmėginti šią pramogą organizatoriai paruošė papildomas nuolaidas pirmą kartą apskritai dalyvaujantiems orientacinėse automobilių varžybose „Olybet Šturmas“. Dar viena kategorija – pirmą kartą dalyvaujančios šeimos su vaikais, jiems taip pat bus taikoma nuolaida, kuria privalote pasinaudoti, jei norite smagiai praleisti laiką su šeima.

Pretenduojantys į šią nuolaidą ekipaže turi turėti mažametį vaiką. Taip pat tradiciškai už pusę kainos dalyvauti renginyje gali ir studentai, kurių ekipaže turi būti bent du ir komanda dalyvaus pirmą kartą. Tereikia organizatoriams pateikti studento pažymėjimo nuotraukas (registruojantis bei turėti varžybų starto metu). Tad dabar pats metas išmėginti orientacines automobilių varžybas, jei dar to nesate darę!

Dovanų – nors vežimu vežk

Kaip ir visos varžybos, šios taip pat neapsieina be prizų. Kiekvieno turo geriausios TOP 10 komandų laimi gausybę prizų skirtų visai komandai. Tad vieni galbūt džiaugsis valgomomis dovanomis ar kvietimais pasivaišinti desertu, o kitiems atiteks dovanų kuponai pasimėgauti įvairiomis pramogomis – kartingais, SPA centruose ar pan.

Vienai komandai taip pat atiteks puikus „Plaunu pats“ įsteigtas prizas – galimybė plauti automobilį visus metus nemokamai, o visų varžybų pagrindinis prizas, kuris neabejotinai pravers vasarą – „Pro Flame“ EXPERT MINI keraminė kepsninė. Tiesa, norintys pretenduoti į pagrindinį prizą privalo dalyvauti bent dvejose „Olybet Šturmas“ varžybose. Rezultatų paskelbimo vakarėlio metu net ir į TOP10 nepatekusios komandos gali dalyvauti renginio vedėjo organizuojamuose žaidimuose ir laimėti daugybę prizų sau ir savo komandai.

Tad jeigu norisi aktyviai praleisti laiką ne sporto salėje o gryname ore – čiupt 2-5 žmonių komandą, turėkite automobilį, telefoną su internetu bei fotokamera ir registruokis jau dabar – sturmas.lt ir prisidėk prie taip laukiamo rekordo!

Antrasis varžybų etapas Kaune – balandžio 20 d., 19:30, IX forto aikštelėje, Kaune. Registracija – čia.

Nuoroda į renginį socialiniame tinkle „Facebook“ – čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA