Š. Jasikevičių į geidžiamiausių trenerių sąrašą įtraukė ir Maskvos CSKA | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičių į geidžiamiausių trenerių sąrašą įtraukė ir Maskvos CSKA

delfi.lt 2018/04/15 10:34
R. Tenio nuotr.

Ispanų sporto žiniasklaidos gigantas „Mundo Deportivo“ praneša, kad įspūdingus rezultatus šį sezoną su Kauno „Žalgiriu“ demonstruojantis Šarūnas Jasikevičius sulauks milžiniško dėmesio. Leidinys tvirtina, kad į kovą dėl Lietuvos trenerio ketina stoti ne tik „Barcelona“ ir Tel Avivo „Maccabi“, bet ir Maskvos CSKA.

Eurolygos reguliariojo sezono nugalėtoja Maskvos CSKA yra pagrindinė kandidatė laimėti šio sezono trofėjų. „Raudonarmiečiai“ iškovojo 24 pergales ir patyrė 6 pralaimėjimus. Kaune Rusijos čempionus nukovė tas pats Šaro vadovaujamas „Žalgiris“.

Panašu, kad CSKA nori apsidrausti – jeigu Dimitriui Itoudžiui su puikiai veikiančia „raudonąja mašina“ nepavyktų iškovoti Eurolygos titulo, klubo savininkų žvilgsnis pirmiausiai kryptų į stebuklus Kaune kuriantį lietuvį.

Š. Jasikevičius jau dabar giriamas kaip geriausias šio sezono Eurolygos treneris, jam su Lietuvos čempionais pavyko iškovoti net 18 pergalių ir pirmą kartą istorijoje patekti į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.

Be Rusijos krepšinio sunkiasvorio Šaru susidomėjimą jau rodė „Barcelona“ ir „Maccabi“. Pastarosiose komandose Š. Jasikevičius savo ryškų pėdsaką yra palikęs kaip žaidėjas.

Š. Jasikevičius ne kartą kalbėjo, kad nepaisant finansiškai palankių pasiūlymų jis renkasi Kauno „Žalgirį“.

Penktadienį LKL pirmenybėse žalgiriečiai 77:66 įveikė „Lietuvos rytą“, o kitą savaitę dviem rungtynėmis išvykoje (balandžio 18 ir 20 dienomis) pradeda ketvirtfinalio seriją iki trijų pergalių su Pirėjo „Olympiakos“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA