Kauno meras gimtadienį sutinka toli nuo Lietuvos | Kas vyksta Kaune

Kauno meras gimtadienį sutinka toli nuo Lietuvos

Kauno m. sav. nuotr.

Šiandien, balandžio 14 d., Kauno miesto meras sutinka 61-ąjį gimtadienį. Praėjusiais metais jubiliejų politikas šventė restorane, įsikūrusiame Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tąkart jį sveikino apie pusantro šimto svečių. Šiemet Visvaldas Matijošaitis sukaktį mini toli nuo Lietuvos.

Portalo turimomis žiniomis, Kauno miesto meras šiuo metu svečiuojasi tolimojoje Pietų Afrikoje. Ten sutinka ir savo gimimo dieną, nes į darbą miesto savivaldybėje V. Matijošaitis sugrįš tik antradienį.

Praėjusiais metais paklaustas apie tai, kaip mėgsta paminėti asmenines sukaktis, „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams politikas sakė, kad gimtadienius dažniausiai švenčia artimųjų apsuptyje, mėgsta išvykti ir svetur, kad gimimo diena taptų pramoga sau.

Galima spėti, jog gimtadienio dovanoms V. Matijošaitis nėra įnoringas ir ypatingai jų nesureikšmina. 2017-aisiais, per 60 metų jubiliejų, Kauno meras paprašė atvyksiančių svečių, jog šie nedovanotų jam materialių daiktų, o paaukotų lėšų amžiną atilsį žmonos Irenos organų donorystės forndui. Auka galėjo būti ir simbolinė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA