Žinia apie užsienio atlikėjo koncertą „Žalgirio“ arenoje nusivils daugelis melomanų | Kas vyksta Kaune

Žinia apie užsienio atlikėjo koncertą „Žalgirio“ arenoje nusivils daugelis melomanų

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido žinia apie vasarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį jaunajai kartai puikiai žinomo atlikėjo koncertą. Tačiau renginiu susidomėjusiems melomanams teks nusivilti – į didžiausią šalies areną užsienio žvaigždė neatvyks.

Kaip jau minėta, feisbuke skelbiama apie šių metų liepos 15 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Justin Bieber koncertą. Nurodyta, jog renginį remia radijo stotys „ZIP FM“ ir „M-1“, o bilietus platina „Tiketa“. Susidomėjusiųjų taip pat netrūksta – jų beveik 4 tūkst. Koncerto  trukmė – trys valandos, tad mėgautis savo muzikos dievaičio atliekamomis dainomis melomanai galėtų į valias, jei ne netikėta žinia iš arenos darbuotojų.

J. Bieber koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje / Fiksuotas ekrano vaizdas nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Kauno „Žalgirio“ arenos atstovais, paaiškėjo, kad toks renginys neegzistuoja, galima manyti, kad kažkas socialiniame tinkle jį sukūrė norėdamas pajuokauti, o gal vedinas savanaudiškų paskatų. „Ne, šis koncertas nėra planuojamas“, – patvirtino Kauno arenos darbuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA