Bekontakčių plovyklų tinklas „H2Auto“ kviečia į nemokamų plovimų dienas Kaune | Kas vyksta Kaune

Bekontakčių plovyklų tinklas „H2Auto“ kviečia į nemokamų plovimų dienas Kaune

Organizatorių nuotr.

Balandis – švaros mėnuo. Taip pat ir jūsų automobiliui. Jeigu jo dar nenuplovė pirmoji šių metų audra, turite unikalią galimybę tai padaryti profesionaliai ir nemokamai „H2Auto” plovyklų tinkle Kaune, kur ne tik vyks nemokamų plovimų dienos bet ir profesionalų konsultacijos, kaip tobulai tai padaryti: nuo greitojo plovimo iki pedantiško blizginimo.

[galerija kiek=”8″]

Pirmoji nemokamų plovimų diena – jau šį ketvirtadienį, balandžio 12d. nuo 11 val. iki 14 val. „H2Auto“ plovykloje esančioje Šiaurės pr. 2. „Pavasario proga norėjome padovanoti klientams galimybę pagražinti savo automobilius bei žinias, kaip tai nepriekaišingai padaryti“, – šypsosi „H2Auto” atstovė E.Skruibienė.

Nors bekontakčių plovyklų vis daugėja, net 14 plovyklų visoje Lietuvoje turintis plovyklų tinklas išsiskiria savo požiūriu į klientą: ne tik nemokamų plovimų akcijomis, bet ir patogiomis detalėmis, pavyzdžiui, galimybe bet kurioje plovykloje naudotis ta pačia plovyklos kortele.

Plovimas sekundžių tikslumu

„Norime parodyti žmonėms, kad esant tokiam puikiam orui, galima automobilį nuplauti net ir už 1 Eur. Tai leidžia padaryti ne tik efektyvios plovimo programos, bet ir tiksli plovimo sistema: laiką skaičiuojame sekundžių tikslumu: kas 6 sekundės nuskaitoma 0,05 Eur, todėl galite patogiai nutraukti plovimą kada panorėję“, – pasakoja E. Skruibienė ir paaiškina, kaip viskas vyksta.

„Tiesiog visose plovyklose galite įsigyti „H2Auto” kortelę, kurią papildote, kiek norite ir išleidžiate iš jos taip pat tiksliai tiek, kiek norite – nereikia ieškoti monetų, žetonų ar laukti, kol pasibaigs laikas, jei įmetėte per daug monetų“.

Šį ketvirtadienį „H2Auto” plovyklų personalas ne tik papasakos kaip naudotis kortelėmis, bet ir dalins jas nemokamai Šiaurės pr 2 „H2Auto“ plovykloje. O tiek naujų kortelių turėtojai, tiek jau lojalūs klientai būtent rytoj pildydami korteles bet kokia suma gaus 20 proc. premiją nuo papildymo sumos, lauks ir daugiau prizų bei staigmenų.

Išgelbėti kilimėliai ir švarūs langai

„H2Auto” išgelbės ne tik jūsų mašinos eksterjerą, bet ir interjerą. O ypač kilimėlius, kurie iki šiol būdavo tikras galvos skausmas“, – šypsosi plovyklos atstovai ir kviečia išandyti specialų kilimėlių valymo aparatą ar net antibakterinį purškalą.

„Esame labai atsakingi, todėl apie apie visas mūsų plovykloje naudojamas chemines priemones nemokamų plovimų metu galės pakonsultuoti jų kūrėjai“, – pasakoja E. Skruibienė.

Plovykloje taip pat galite išsiurbti automobilio vidų, valyti atskiras dalis specialiomis itališkomis šluostėmis ir užsipildyti langų skysčio bakelį. „Kviečiame pasitikti pavasarį švytinčiais sparnais“, – sako H2Auto savo kvietime į nemokamas plovimo dienas.

Nemokamų H2AUTO plovimų dienos:

Balandžio 12 diena Šiaurės pr. 2 (nuo 11 iki 15val.)
Balandžio 17 diena Veiverių g. 119 (nuo 11 iki 15val.)
Balandžio 19 diena Baltų pr. 49M (nuo 11 iki 15val.)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA