Fiksuoja skaitytojas: neseniai tvarkytoje gatvėje jau trupa danga (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: neseniai tvarkytoje gatvėje jau trupa danga (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ pirmadienį pasiekė nuotraukos, kuriose įamžinta neseniai Eiguliuose sutvarkyta gatvė. Tiesa, naujai asfalto dangai perspektyvos nekokios – matosi, kad ties įvaža ji jau pradėjusi trupėti.

„Štai kaip „šauniai“ Kaunas tvarkosi ir dar šauniau įsisavina pinigėlius“, – ties įvaža į parduotuvės aikštelę sueižėjusį asfaltą ir besiveriančias duobes komentavo kaunietis.

Praėjusiais metais sutvarkyta gatvė jau pradeda irti / Skaitytojo nuotr.

Jis sakė labai gerai prisimenantis, kad užfiksuota Šiaurės prospekto atkarpa ties „Iki“ parduotuve tvarkyta tik pernai vasarą ar net rudenį.

„Kaip jums darbų kokybė, kai net gero pusmečio neatlaiko? Gal, sakau, mažiau to vadinamo „tvarkymosi“, o daugiau kokybės?“ – siūlė vyras.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Šiaurės prospektas buvo tvarkytas „Remix“ technologija, kai specialia mašina kaitinama ir perklojama sena gatvės danga, o ant jos kartu tiesiamas plonesnis naujo asfalto sluoksnis.

Tuo tarpu Kauno miesto savivaldybė, beveik prieš dvejus metus pasirašydama sutartį su rangovu, klojusiu asfaltą šia mašina, džiaugėsi kone dvigubai sumažėjusia darbų kaina ir ne ką prastesne kokybe.

Teisingumo dėlei galima pridurti, kad nuotraukose labiausiai apirusi įvažos asfalto dalis, prijungta prie pagrindinės gatvės trasos. Net jeigu įvaža buvo paklota kita technologija, akivaizdu, kad sujungimas atliktas nepakankamai kokybiškai, o dumbančios duobės jau pradeda ardyti ir paties prospekto dangą.

Papildyta

Pasak Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio, nuotraukoje matomas šalutinis kelias, kuris nepateko į tvarkomą zoną. „Šįmet sutvarkysime ir jį“, – pažadėjo jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA