Skaudus susidūrimas Raudondvario plente – motociklininkas rėžėsi į dviratininkus (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas Raudondvario plente – motociklininkas rėžėsi į dviratininkus (dar papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Sekmadienio popietę keturiems eismo dalyviams kelionė dviratėmis transporto priemonėmis baigėsi liūdnai. Motociklininkas Raudondvario plente trenkėsi į vyrą, moterį ir jų dukrą, kurie su dviračiais stovėjo ant šaligatvio. Visi keturi avarijos dalyviai sužaloti.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas, pranešimas apie nelaimę gautas sekmadienį, 14.39 val.

Pareigūno teigimu, Raudondvario plente motociklininkas rėžėsi į du dviratininkus, vyrą ir moterį, nors liudininkai praneša, kad dviratininkų būta trijų – nukentėjo ir 13 metų mergaitė.

Susidūrimas įvyko ties reguliuojama pėsčiųjų perėja, kuria kirtus gatvę patenkama į Žemųjų Kaniūkų kapines, šalia Antagynės gatvės ir Raudondvario plento sankryžos.

Kokius būtent sužalojimus patyrė eismo įvykio dalyviai, pašnekovas dar negalėjo įvardyti, tačiau sužeisti buvo visi transporto priemonių valdytojai – nukentėjusieji išvežti į gydymo įstaigą.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų atsiųstose nuotraukose matyti, kaip motociklininką ruošiamasi kelti ant neštuvų, jo kaklas įtvirtintas. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta

Pirminiais duomenimis, šeima laukė žalio šviesoforo signalo, kai automobilius apvažiuoti nusprendęs motociklininkas užlėkė ant šaligatvio ir nušlavė tris žmones.

Papildyta 18.32 val.

Kauno apskrities VPK praneša, kad motociklo vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – alkoholio matuoklis parodė 3,16 prom.

Papildyta kovo 9 d., 12.40 val.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informavo, kad motociklas KTM, kurį vairavo neblaivus 31-erių metų vyras, buvo neregistruotas, o pats nelaimės kaltininkas neturi teisės vairuoti. Sužaloti dviratininkai, į kuriuos rėžėsi motociklas: 35-erių vyras, 30-ties moteris ir 7-erių mergaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA