Naktinis trileris Aleksote: girtą vairuotoją stabdė šaudami į padangas | Kas vyksta Kaune

Naktinis trileris Aleksote: girtą vairuotoją stabdė šaudami į padangas

Skaitytojo nuotr.

Gilią sekmadienio naktį, beveik pereinančią į rytą, kauniečiai tapo įtemptų policijos gaudynių liudininkais. Senamiestyje nepaklusęs pareigūnų nurodymui sustoti, „Lexus“ vairuotojas spruko į Aleksotą, o persekiotojams teko taikytis į bėglio ratus.

Policijos departamentas informavo, kad balandžio 8 d., 4.53 val., Šv. Gertrūdos gatvėje policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Lexus IS 220“. Užvirė gaudynės, į kurias įsitraukė daugiau ekipažų.

Persekiojimo metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas iš tarnybinio ginklo peršovė dvi persekiojamo automobilio padangas.

Galiausiai, „Lexus“ sustabdytas Kazliškiuose, Kalvarijos ir Naujadvario gatvių sankryžoje. Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs 1990 m. gimęs vyras buvo neblaivus – jam nustatytas 1,30 prom. girtumas.

Šalia gyvenantis gaudynių atomazgos liudininkas Arūnas „Kas vyksta Kaune“ pasakojo, kad užstaugus sirenoms, jis pašoko iš lovos ir nuėjo pažiūrėti, dėl ko kilo sujudimas.

Vyras pamatė, kaip ties Naujadvario g. 9 namu bėgliui kelią užkerta penki policijos ekipažai. Iš vairuotojo vietos ištemptam vyrukui buvo mikliai uždėti antrankiai, jis pasodintas į tarnybinį automobilį. Arūnas atkreipė dėmesį, kad „Lexus“ ratai atrodė peršauti.

Tuo tarpu žiniai apie paryčių įvykius pasklidus socialiniame tinkle, kauniečiai netaupė kandžių replikų tiek bėglio, tiek pareigūnų atžvilgiu. „Aš žiūriu, kodėl mieste policijos nėra – nes visi viena durnelį vaikosi“, – perdėtą teisėsaugos dėmesį pašiepė vienas diskusijos dalyvis.

Kiti juokavo, kad „Lexus“ vairuotojas skubėjo pirkti kebabų, taip pat pastebėjo, jog net ir sprukdamas nuo policininkų, važiavo gana kultūringai – sankryžoje sukdamas rodė posūkio signalą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA