Po skandalo radijo stotis negros „Sel“ dainų: E. Dragūnas dėl savo veiksmų nesigaili | Kas vyksta Kaune

Po skandalo radijo stotis negros „Sel“ dainų: E. Dragūnas dėl savo veiksmų nesigaili

Asociatyvi / „Žalgirio“ arenos nuotr.

Vakar Lietuvoje kilo šurmulys dėl grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno išsakytos nuomonės apie tinklaraštininkę Simoną Burbaitę. Radijo stotis „Power Hit Radio“ po sukelto skandalo pareiškė išimanti SEL dainas iš savo grojaraščio, o E.Dragūnas pareiškė, kad jam dėl to nei šilta, nei šalta, rašoma pranešime spaudai.

„Kam įdomi ta provincijos radijo stotis, kai yra „YouTube“? – savo komentarą dėl radijo stoties sprendimo perduoda SEL lyderis.

Garsenybė tikina, kad dėl savo išsakytos nuomonės apie Simoną Burbaitę nesigaili ir sako, kad daugelis dėl šios istorijos bando sau susirinkti populiarumo kapitalą.

E. Dragūno komentaras soc. tinkle / DELFI nuotr.

„Man nusispjauti ant tokių radijo stočių, kurios gros ar negros mano dainų. Groja „YouTube“ ir ten renkamos dešimtys milijonų peržiūrų. Kalbant apie vakarykštį komentarą, galiu pasakyti tik tiek: esu koks esu. Mano požiūris į normalias moteris visada buvo ir liks normalus. Jų noras mane padaryti kitokiu ir sukelti skandalą vertinamas paprastai: naudojasi mano populiarumu. Tiesiog tokiu būdu siekia labiau išgarsėti. Tai manęs nepakeis“, – nedaugžodžiavo E.Dragūnas.

Egidijus turi nuomonę ir dėl šiuolaikinių moterų. „Kreipiuosi į visas šiuolaikines feminas. Tas, kurios sako, kad nori būti ar yra lygiavertės vyrams. Raginu jus būti lygiavertėmis visur. Nes lygiavertiškumas dingsta, tarkim, atsisėdus su vyru prie vakarienės stalo ir pabaigus vakarienę, kai atnešama sąskaita apmokėjimui.

Kitas momentas – kuomet reikia pakelti sunkią plytą. Tuomet ir šiose srityse jums reikėtų būti lygiavertėms vyrams.
Tuo tarpu visoms tikroms ir švelnioms moterims siunčiu po saldų bučinį“, – savo poziciją perduoda SEL lyderis.

Po kilusio ažiotažo, E.Dragūnas sulaukė tūkstančio gerbėjų palaikymo socialiniuose tinkluose. „Gerbėjai puikiai supranta, kur tikras, o kur dirbtinai sukurtas skandalas. Ačiū tiems, kurie palaiko ir supranta, koks esu iš tikrųjų“, – padėką gerbėjams perduoda Egidijus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA