Netikėta kliūtis Žaliakalnyje – Vydūno alėja nepravažiuojama | Kas vyksta Kaune

Netikėta kliūtis Žaliakalnyje – Vydūno alėja nepravažiuojama

Skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie natūralią kliūtį, atsiradusią šiauriniu Ąžuolyno kraštu einančioje Vydūno alėjoje. Čia nuvirtęs medis užtvėrė abi gatvės juostas.

Penktadienį kilęs smarkus vėjas pareikalavo aukų – kauniečiai portalą informavo, kad Vydūno alėją užtvėrė skersai nuvirtęs medis.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė tuo metų alėja važiavusi Ieva, stipresnės gamtos stichijos neatlaikęs augalas virto tiesiai prieš jos automobilį. Smūgio vos išvengti pavyko ir priešinga eismo juosta judėjusiai transporto priemonei.

Neįmanoma pravažiuoti nei K. Petrausko gatvės, nei Radvilėnų plento kryptimis, šioje vietoje formuojasi spūstis. „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai teigia, kad autobusai stumiasi nuo kliūties atbuline eiga ir ieško alternatyvių apvažiavimo kelių.

Autobusų sangrūda Vydūno alėjoje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kaip tyčia, panašiu metu visai netoliese, Moniuškos gatvėje, užsiliepsnojo namas, į nelaimės vietą sulėkė gausios ugniagesių pajėgos.

Apie 14.40 val., jau lokalizavus gaisrą, pasiteiravus Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus specialisto, ar tuo pačiu nepašalintas ir medis Vydūno alėjoje, pašnekovas sakė, kad pranešimo apie šį įvykį ugniagesiai negavo.

Kauno apskrities PGV atstovas patvirtino, kad žmonių saugumui pavojų keliančias ar eismui trukdančias natūralias kliūtis įprastai šalina būtent ugniagesiai, o kur nors parke nuvirtęs medis jau tampa miesto savivaldybės atsakomybe.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA