Ballų realybės šou tęsiasi: suklastotas rezultatas su „Žalgiriu“ ir užuominos V. Šeškui | Kas vyksta Kaune

Ballų realybės šou tęsiasi: suklastotas rezultatas su „Žalgiriu“ ir užuominos V. Šeškui

delfi.lt 2018/04/02 16:51
DELFI nuotr.

Garsioji Ballų krepšinio šeimynėlė toliau leidžia laiką Lietuvoje ir patiria įvairių nuotykių. Amerikiečių realybės šou „Ball In The Family“ serija jau šeštą savaitę iš eilės susijusi su įvykiais mūsų šalyje. Šį kartą laidos akcentas – rungtynės su galingiausia komanda Lietuvoje Kauno „Žalgiriu“ ir būsimas Ballų šeimos pagausėjimas.

Nauja serija prasideda nuotaikingai: Ballai su LaVaru priešakyje ir kitais Prienų-Birštono „Vytauto“ nariais išbando lietuvišką pirtį. „Lietuviai yra pamišę, bet nuo to tik geriau“, – išvanotas vantomis pareiškė LaVaras.

Netrukus jis sužino, kad taps seneliu: laukiasi 20-mečio Los Andželo „Lakers“ naujoko Lonzo Ballo mergina Denise. Tikimasi, kad ji pagimdys liepos mėnesį. „Jie per jauni“, – iš pradžių teigia LaVaras, tačiau vėliau nusiramina ir sako, kad viskas bus gerai.

Jauniausią šeimos atžalą 16-metį LaMelo ši naujiena kaip reikiant pralinksmina – jis vis juokdamasis primena savo tėvams, kad šie bus seneliai, o jis pats su 19-mečiu LiAngelo – dėdės Ballai.

Galiausiai dėmesys sutelkiamas į krepšinio reikalus. LaVaras vėl piktinasi trenerio Virginijaus Šeškaus sprendimu neleisti jo sūnų į „Vytauto“ starto penketą rungtynėse su „Žalgiriu“.

Rodoma, kaip be amerikiečių mačą pradėję prieniškiai iškart atsilieka 0:13, nors taip iš tikrųjų nebuvo (tikras rezultatas kito nuo 0:7 iki 4:9 – Krepšinis.lt), ir tik į aikštę įžengus broliams Ballams „Vytautas“ neva atsigavo.

LaMelo iš tiesų pelnė 19 (4/7 tritaškiai), o LiAngelo net 25 taškus (6/12 tritaškiai), bet „Vytautas“ pralaimėjo 96:118. LaVarą labiausiai pradžiugino LiAngelo tritaškis su ketvirto kėlinio sirena, kai nugalėtojas jau buvo aiškus. „Štai taip, niekada nepasiduoti!“, – rėkė jis.

Vis dėlto, LaVaras akivaizdžiai nepatenkintas tuo, kad V. Šeškus negerbia jo sūnų ir neranda jiems vietos nei starto penkete, nei kartu aikštėje.

„Aš negaliu daugiau pasitikėti treneriu. Jis sako viena, o daro visai kita. Laikas imtis veiksmų – reikės apmąstyti kitus pasirinkimus“, – mįslingai užsimena jis.

„Ball In The Family“ serijoje šį sykį – ir asmeniniai Ballų šeimos džiaugsmai, ir krepšinio dozė bei kritika V. Šeškui.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA