Kas vyksta Kaune kovo 30-balandžio 2 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune kovo 30-balandžio 2 dienomis? (Renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Net nesinori pripažinti, jog praėjo jau ketvirtadalis metų… Regis neseniai vijome žiemą, o jau žengiame į antrą pavasario mėnesį, nors, tiesa, orai parodo, jog žiemos deramai taip ir neišvarėme. Naktys vis dar bus šaltos, kur ne kur pasipils ir snaigės. Tiesa, įdienojus termometro stulpelis gali šoktelti ir aukštyn. Kad visuomet tiksliai žinotumėte, kokie orai laukia jūsų, detalią orų prognozę rasite čia.

Šis savaitgalis nepaprastas ir dėl dar vienos priežasties – katalikų pasaulis švenčia pagrindinę pavasario šventę, Šv. Velykas. Ir nors sakoma, jog šią šventę reikia skirti šeimai, niekas niekur nepasakė, jog visa šeima negali kažkur išvykti ir smagiai praleisti laiko ne namuose.

Aktyvūs rytai senjorams

Kauno miesto savivaldybės viusomenės sveikatos biuras kviečia vyresnio amžiaus žmones prisijungti prie projekto „Sveikas senėjimas“. Viena iš prioritetinių veiklų – fizinės sveikatos stiprinimas. Organizatoriai sudarė visas sąlygas, kad vyresni nei 55 metų amžiaus kauniečiai būtų fiziškai aktyvūs, trykštų energija, pamirštų bei užkirstų kelią įvairioms lėtinėms neinfekcinėms ligoms, mylėtų save, sutiktų bendraminčių ir į savo gyvenimą įneštų dar daugiau laimės. Treniruotės nemokamos.

„Žalgiris“ – „CSKA“

Prieš mėnesį išparduotos varžybos pagaliau įvyks. Paskutinės „Eurolygos“ Top16 varžybos namų aikštelėje – jau šį penktadienį. Jau šešerius metus iš eilės „Žalgirio“ arena yra viena labiausiai lankomų visoje Eurolygoje. Žalgiriečiai kviečia tęsti šią tradiciją, aistringai palaikyti komandą ir žygiuoti drauge per Eurolygą.

Mados mugė „Fashion bazaar“

Miestui po truputį bundant po niūrios žiemos, laikas storus, žieminius rūbus slėpti giliai spintoje ir savo pavasarinį garderobą papuošti naujomis spalvomis. „Fashion bazaar“ – didžiausia mados mugė Lietuvoje, turinti savitą koncepciją, dalyviai yra kruopščiai atrenkami, o jų kūriniai – išskirtiniai ir originalūs. Spalvų šioje mugėje tikrai netruks. Lankymasis parodoje nemokamas.

Šv. Velykų šventė Rumšiškėse

Balandžio 2-ąją (antrąją šv. Velykų dieną), pirmadienį, nuo 12 val. Lietuvos liaudies buities muziejus visus kviečia į pavasario džiaugsmo ir linksmybių šventę – Velykas. Nuo pat Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo kasmet švenčiamos Velykos padovanos visiems apsilankiusiems daug juoko, užtikrins smagias, tradicijomis ir autentiškumu alsuojančias pramogas ir pakraus daug geros nuotaikos ne tik savaitės, bet ir viso mėnesio pradžiai. Įėjimas mokamas.

Zuikių lenktynės

„Zuikių lenktynės” – Kauno studentų dovana Kauno miestui – žaismingas bėgimas Šv. Velykų proga. Tai nekomercinis renginys, skirtas pagyvinti miesto aplinką, o jo metu dalyviams keliamas tik vienas reikalavimas – visi turi pasipuošti „zuikio“ atributika: kostiumas, ausys, uodega ar kita. Bėgimo metu bus vykdoma akcija ir renkamos aukos Kauno rajono vaikų namų globotiniams. Dalyvavimas nemokamas.

Taip pat kviečiame apsilankyti renginių kalendoriuje, kurį rasite paspaudę čia. Čia, pažadame, rasite dar keliasdešimt veiklų alternatyvų, kurios įvairiapusiškai praturtins jūsų savaitgalį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA