Vasaros skrydžių sezonui naujos kryptys Europoje: padaugės ir skrydžių iš Kauno | Kas vyksta Kaune

Vasaros skrydžių sezonui naujos kryptys Europoje: padaugės ir skrydžių iš Kauno

BNS 2018/03/25 08:49
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį prasidedant vasaros skrydžių sezonui, Lietuvos keliautojams siūlomi nauji tiesioginiai skrydžiai į Italiją, Bulgariją, Graikiją, praneša Lietuvos oro uostai.

Kovo 26 dieną Airijos skrydžių bendrovė „Ryanair“ iš Kauno pradeda skraidinti į Ispanijos miestą Žironą, kovo 27-ąją Vengrijos „Wizz Air“ – iš Vilniaus į Graikijos sostinę Atėnus, nuo kovo 28 dienos „Ryanair“ pasiūlys skrydžius iš Vilniaus į Graikijos Korfu salą, o kovo 29-ąją – iš Kauno į Bulgarijos uostamiestį Burgasą bei prie Adrijos jūros Italijoje esantį Riminį.

Dalies skrydžių krypčių laukia pokyčiai. Kompanija „Wizz Air“, skraidinanti iš Vilniaus į Milaną, keičia oro uostą: vietoje Bergamo dabar bus galima skristi tiesiai į Milano oro uostą Malpensą. Maroko kurortą Agadirą bus galima aplankyti ir vasaros sezono metu.

Į oro uostų skrydžių žemėlapius sugrįš sezoniniai maršrutai – iš Vilniaus bus skraidoma į Chaniją, Odesą ir Sankt Peterburgą, iš Kauno – į Edinburgą ir Rodą, iš Palangos – į Glazgą, Minską, Maskvą ir Varšuvą.

Lietuvos oro uostų tinklui priklauso treji oro vartai Vilniuje, Kaune ir Palangoje. Pernai jie aptarnavo 5,2 mln. keleivių ir 55 tūkst. skrydžių, šiemet ketinama aptarnauti 4,7 mln. žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA