I. Zasimauskaitė su Kauno mero pagalba tikisi nugalėti „Eurovizijoje“ | Kas vyksta Kaune

I. Zasimauskaitė su Kauno mero pagalba tikisi nugalėti „Eurovizijoje“

R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą laikinojoje portalo „Kas vyksta Kaune“ studijoje apsilankė kaunietė Ieva Zasimauskaitė, kuri šiemet atstovaus Lietuvą „Eurovizijos“ dainų konkurse. Pokalbio pašnekovė dalinosi mintimis apie artėjantį konkursą, kritikos strėles ir noriai atsakinėjo į skaitytojų klausimus.

Kovo 11-ąją „Žalgirio“ arenoje vykusio nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo metu, sulaukusi milžiniško žiūrovų palaikymo, Ieva Zasimauskaitė iškovojo kelialapį į „Euroviziją“ Lisabonoje. Tai buvo penktasis kartas bandant savo sėkmė, tačiau pašnekovė prizipažino – net jeigu nebūtų pavykę, ji būtų bandžiusi sėkmę dar ir dar kartą.

I. Zasimauskaitė atskleidė, jog jau dabar pradeda dirbti prie pasirodymo tobulinimo, tačiau per daug į viešojoje erdvėje išsakomą kritiką nereaguoja. „Yra daug skirtingų nuomonių, kaip turėčiau atrodyti ir kaip pasirodyti, tačiau žinau, kad visiems neįtiksiu. Bet pokyčių bus,“ – pasakoja atlikėja.

Pasiteiravus, kaip sekasi ruoštis konkursui finansiškai, I. Zasimauskaitė pastebėjo, jog jau dabar į ją kreipiasi žmonės sakantys, kad padės kuo galės ir jai nereikėtų dėl to jaudintis. „Taip pat labai tikiuosi, kad padės ir Kauno meras – su jo pagalba tikrai galima laimėti viską,“ – juokėsi Ieva.

Visą pokalbį stebėkite portalo „Kas vyksta Kaune“ „Youtube“ kanale.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA