Islandijos plente originaliai įprasminta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena | Kas vyksta Kaune

Islandijos plente originaliai įprasminta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

„Inchcape Motors“ nuotr.

Prieš tris savaites Lietuvoje nusiritus grandioziniams šimtmečio Vasario 16-osios minėjimams, kitai svarbiai Lietuvos datai kvapo liko mažiau. Visgi „Inchcape Motors“ Kauno atstovybės, įsikūrusios Islandijos pl. 31, komanda pošventinei apatijai nepasidavė – fasadą papuošė šiuolaikiška trispalve, o ateinančios savaitės laukia su nekantrumu.

„Inchcape Motors“ Kauno salono kolektyvas labai džiaugėsi Vasario 16-osios švente Kaune, kuri buvo persmelkta tautiniu patosu, nacionaliniu pasididžiavimu, pagarba vėliavai. Aplink buvo daug nuostabių, laimingų žmonių, suprantančių, kad gyvename puikioje šalyje“, – idėjos priešistorę trumpai nupasakojo atstovybės vadovas Darius Armonas.

O Kovo 11-oji nėra jubiliejinė ir šimtmečio renginių gausybės fone atrodė kiek pamiršta. D. Armono komandai tarus „pasipuošiame“, greitai rastas sprendimas, kaip realizuoti idėją – partneriai jį įgyvendino ir salono fasadą nutvieskė šviesos diodų trispalvė.

„Inchcape Motors“ nusprendė ypatingai pažymėti Kovo 11-ąją / „Inchcape Motors“ nuotr.

„Sutemus atrodo itin efektingai. Jau sulaukėme klientų skambučių ir el. laiškų, kuriuose dėkojama už gražią iniciatyvą – žmonės sako „smagu, šaunuoliai“, o mes džiaugiamės kartu su kauniečiais“, – šypsojosi „Ford“, „Hyundai“, „Mazda“, „Mitsubishi“, „Jaguar“ ir „Land Rover“ markėms atstovaujančio „Inchcape Motors“ vadovas.

Tiesa, pasipuošta ne tik Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga, bet ir todėl, kad ateinančią savaitę atstovybėje vyks tradicinės „Ford“ dienos. Dėl šios priežasties fasadas ypatingai apšviestas, spėjo pašnekovas, bus net porą savaičių.

„Ateinančią savaitę klientams bus pristatytas ką tik į Lietuvą atvykęs naujas krosoveris „Ford EcoSport“. Bus galima jį apžiūrėti, o užsiregistravusiems – išbandyti. Turėsime specialius „Ford Fiesta“ ir „Ford Mondeo“ pasiūlymus, taip pat – itin patrauklią kainodarą kitiems sandėlyje turimiems modeliams“, – sakė D. Armonas.

„Ford“ dienų metu automobilius galima įsigyti palankesnėmis sąlygomis / „Inchcape Motors“ nuotr.

Pasirašyti automobilio įsigijimo sutartį kovo 14-17 dienomis klientams bus išskirtinai naudinga – „grės“ didesnės nei 7 tūkst. eurų nuolaidos, pilnas naujo automobilio kuro bakas ir kitos malonios staigmenos. O šeštadienį, 10-15 val., rengiama šeimų diena – vaikus užims ir linksmins animatoriai, mažieji galės piešti ant automobilių, bus siūloma įvairių užkandžių.

„Šią šventę organizuojame jau ne pirmus metus, sulaukiame didelio klientų srauto. Manau, tai pasiteisinęs sprendimas, o šiemet taip pat bus puiku“, – sakė D. Armonas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA