Kauno apskrities policijos gretas papildė beveik pusšimtis jaunų pareigūnų | Kas vyksta Kaune

Kauno apskrities policijos gretas papildė beveik pusšimtis jaunų pareigūnų

Kovo 9 d., Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje vyko šv. Mišios bei Kauno apskrities policijos pareigūnų apdovanojimai. Taip pat vyko jaunų, ką tik pradėjusių dirbti policijos sistemoje, pareigūnų priesaikos. Tarnauti įstatymui, Lietuvai ir šios šalies gyventojams prisiekė net 39 jaunieji policijos pareigūnai.

„Tarnauti Tėvynei yra ne tik didžiulė garbė, bet kartu ir didžiulė atsakomybė, todėl visi turėtumėte tuo didžiuotis. Niekada nepamirškite priesaikos teksto, kurį šiandien ištarėte, gyvenkite ja. Visada atminkite, kad mūsų vertybė – žmogus. Mes esame tie, kurie gina, padeda ir saugo juos“, – policijos pareigūnų gretas papildžiusius jaunuosius pareigūnus sveikino Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas.

Pagerbti ir ilgą laiką dirbantys ir savo tarnybai atsidavę kolegos. Už ilgametę ir nepriekaištingą tarnybą vidaus tarnybos sistemoje buvo apdovanota daugiau nei 80 pareigūnų, jiems įteikti atminimo ženklai. Taip pat Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje buvo pasveikinti konkurso „Inovatyvi seniūnija – saugus Kaunas“ konkurso dalyviai, o konkurso nugalėtoju paskelbta Žaliakalnio seniūnija. Jai įteiktas padėkos raštas ir atminimo dovana.

Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas ir Kauno apskr. VPK Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas nuoširdžiai dėkojo konkurso dalyviams bei nugalėtojui už indėlį, ieškant inovatyvių sprendimų, kuriant saugią aplinką.

„Visi šie apdovanojimai, kurie jums įteikti tik įrodo, kad jūs jų verti. Vienybė – tai, kas mus vienija. Linkiu jums visiems, kaip vienai iš svarbiausių Lietuvos institucijos darbuotojų, kad jus visus sietų stipri vienybė, kad naujai pradėję darbus taptumėte ir daugelį metų išliktumėte ištikimais ir pasiryžusiais tarnauti savo Tėvynės labui pareigūnais“, – šv. Mišių metu Kauno policijos kapelionas Tomas Karklys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA