Tarptautinė moters diena: patarimai, kaip pasidovanoti šventę sau | Kas vyksta Kaune

Tarptautinė moters diena: patarimai, kaip pasidovanoti šventę sau

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Moters dieną ne tik vyrai turėtų stengtis daugiau dėmesio skirti jų gyvenime esančioms moterims – moteriškosios lyties atstovėms derėtų nepamiršti pasilepinti ir pačioms. Nors diskusijos, kaip švęsti Tarptautinę moters dieną, užverda kasmet, dar išvakarėse norisi pasirūpinti savimi ir pasilepinti.

SPA namuose – atgaiva kūnui

Dėl darbų gausos ir nuolatinio rūpesčio artimiausiais – SPA procedūroms kartais tiesiog nelieka laiko, tačiau nusipirkus vos keletą paprastų priemonių šiais malonumais bus galima mėgautis ir namuose. „Parduotuvių lentynose galima rasti įvairių vonios druskų. Populiariausios – su levandomis“, – teigia „Maximos“ komercijos direktorė Vilma Drulienė. Malonumo, pasak jos, suteiks ir pilna vonia minkštutėlių putų. Derėtų nepamiršti palepinti ir veido – veido kauke.

Desertas ryte – kodėl gi ne?

Gurkšnojant rytinę kavą ar arbatą – pasilepinkite. Iš vakaro išsirinkite mėgstamą desertą ir suvalgykite jį ryte. „Mėgstama skanauti nedidelių saldėsių – puliariausias iš jų – griliažinis pyragaitis“, – teigia V. Drulienė.

Gėlės, kur tik pažiūrėsi

Gėlės namuose suteikia malonią ir jaukią atmosferą, o ir skleidžia jos uoslei malonų aromatą. Vyrai dažniausiai sveikina moteris įteikdami gėles, o populiariausi kasmet būna tulpių žiedai. Kodėl nepasidovanoti gėlių sau pačiai ir mėgautis jais kiekviename namų kampelyje? Pamerkite jas vonioje, miegamajame, svetainėje, virtuvėje ir net koridoriuje – tokia žiedų jūra itin džiugins akį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA