Kovo 11-osios pagrindinių Kauno šventinių renginių tiesioginės transliacijos – portale „Kas vyksta Kaune“ | Kas vyksta Kaune

Kovo 11-osios pagrindinių Kauno šventinių renginių tiesioginės transliacijos – portale „Kas vyksta Kaune“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau tradicija tampa, kad „Kas vyksta Kaune“ leidžia į valstybinių švenčių sūkurį nerti tiems, kurie atvykti į Kauno centrą ir sudalyvauti patys negali. Kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, tiesiogiai transliuosime iš Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelio ir Rotušės aikštės.

Kovo 11 d., 12 val. – pirmoji tiesioginė transliacija Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje. Čia, dalyvaujant aukščiausiems Kauno valdininkams, bus iškilmingai pakelta Vyčio Kryžiaus ordino vėliava.

Ceremonijos kulminacija taps šventinis koncertas, kuriame numerius atliks trys žinomi Lietuvos atlikėjai. Ant scenos lips išskirtinio balso ir plastikos savininkas Martynas Kavaliauskas, savo kelią pradėjęs 2012 m. „X Faktoriuje“, 2015 m. nugalėjęs projekte „Šok su manimi“, o 2016 m. – „Muzikinėje kaukėje“. Tais pačiais metais jis tapo Kauno bigbendo solistu, o jau kitais – Kauno valstybinio muzikinio teatro solistu.

Taip pat pasirodys vietoje nenustygstantis muzikantas, dainų autorius, aktorius ir režisierius Vidas Bareikis. Šis vyrukas ne tik surežisavo 15 spektaklių, bet ir išleido 4 muzikinius albumus, kurių naujausią, „KATUKAVAKARE?“, kaip tik dabar pristatinėja.

Galiausiai, karo muziejaus sodelyje ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų įrenginiuose nuskambės šeši kauniečių kolektyvo „Original Copy“ balsai, perdainuojantys žinomų atlikėjų kūrinius.

Kovo 11 d., 13.30 val. tiesioginė transliacija kelsis į Rotušės aikštę, kur vyks šventinis koncertas „Dainuoju Lietuvą“. Savo šalies nepriklausomybės atkūrimą muzikiniais numeriai švęs iš karo muziejaus sodelio atskubėjęs Vidas Bareikis ir „Original Copy“.

Prie jų prisijungs 4-ojo „X Faktoriaus“ sezono nugalėtoja Iglė ir indie roko su netikėtais sintetinio garso intarpais grupė iš Vilniaus „The Station“.

Taip pat pasirodys 1998-uosius menantis keturių žavingų merginų kolektyvas iš Klaipėdos „Man-go“. 2008 m. pasitraukusi iš scenos, po šešerių metų grupė grįžo į pop muzikos pirmutines eiles. Staigmenų šiame dviejų valandų šventiniame koncerte tikrai netrūks – nepraleiskite jų stebėdami „Kas vyksta Kaune“ transliaciją.

Visą Kovo 11-osios renginių Kaune programą rasite čia. 21 val. „Žalgirio“ arenoje vyksiantį šventinį koncertą ir „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalą transliuos LRT. Daugiau apie šį renginį skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA