Ingai Budrienei nepavyko tapti metų kauniete – liko antra | Kas vyksta Kaune

Ingai Budrienei nepavyko tapti metų kauniete – liko antra

delfi.lt 2018/03/08 21:44

„Aš – kaip Rūta Ščiogolevaitė. Bet juk ir antra vieta yra puiku“, – ketvirtadienio vakarą nuo Kauno muzikinio teatro scenos kalbėjo Inga Budrienė. Verslininkė tradiciniuose „Metų kaunietės“ rinkimuose liko antra. Nugalėtoja tapo VDU mokslininkė Ingrida Veliūtė.

Konkurso metu feisbuke ėmė plisti Ingos Budrienės draugams siųsta žinutė. Moteris prašė feisbuko draugų palaikyti ją Metų kaunietės rinkimuose. Tiesa, kiek neįprastu būdu.

Žinutėje buvo rašoma, kad Inga Budrienė nusprendė išsiaiškinti, ar jos feisbuko draugai yra tikrai draugai. Moteris prašo prabalsuoti už ją Metų kaunietės rinkimuose ir jai atsiųsti balsavimo įrodymą. Kitu atveju ji teigia ištrinsianti žinutės gavėją iš feisbuko draugų sąrašo.

„Nesiekiu surinkti daug balsų, bet turiu daug draugų feisbuke. Tikriems draugams jokiu būdu jų (žinučių) nesiunčiu, tik tiems žmonėms, kurie „ant klaustuko“, kad pasitvirtinčiau, – DELFI pasakojo Inga. – Siunčiau tiems, kurie siuntinėja piešinėlius, širdutes, tokias žinutes. Nedaug ir išsiunčiau.“

Panašu, kad I. Budrienė rezultatais neliko patenkinta.

„Metų kaunietė tur būti apdovanota už nuopelnus miestui, už nuopelnus Kaunui, už socialinę veiklą. Šiandien per generalinę repeticiją režisieriaus asistentė paklausė mano pavardės… Linksmoji Bela paklausė: jūs ką, nežinote Ingos Budrienės? Aš manau, kad visi čia sėdintys mano pavardę esate girdėję“, – nuo scenos atsiimdama apdovanojimą kalbėjo I. Budrienė.

Tačiau tokie raginimai laimėti nepadėjo. Nugalėtoja tapo Vytauto Didžiojo universiteto mokslininkė, humanitarinių mokslų daktarė, Lietuvos kultūros tarybos narė ir pasaulinės ICOMOS organizacijos Lietuvos biuro viceprezidentė, 2017 m. ne tik įkopusi į Elbruso viršūnę, bet ir kartu su kolegomis įgyvendinusi kauniečiams skirtus socialaus meno projektus Ingrida Veliūtė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA