Gaisras Žeimenos gatvėje: ugniagesiai ir aplinkiniai gelbėjo žmones (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Gaisras Žeimenos gatvėje: ugniagesiai ir aplinkiniai gelbėjo žmones (vaizdo įrašas)

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Andrius pranešė važiuodamas pro šalį išvydęs dūmus, sklindančius iš nuosavo namo. Pasak jo, aplinkiniai ištrūkti iš namo padėjo išsigandusiems senoliams .

„Šiandien, kovo 8 d., apie 11:30 val., važiuodamas iš Girstučio turgaus, Žeimenos gatvėje, prie šviesaforo, horizonte pastebėjau dūmus. Automobiliu įsukęs į minėtą gatvę, pastebėjau merginą, stovinčią balkone. Pro šoninius namo langus veržėsi juodi dūmai. Iš karto sustojau ir ėjau link objekto. Per gatvę skubėjo dar vienas vaikinas. Paklausėme merginos, kas yra name. Ji pasakė kad pirmame aukšte yra senyvo amžiaus žmonės“, – įvykio detales pasakoja kaunietis.

Jis su kitais žmonėmis padėjo šiems išlipti per langą. Senoliai esą buvo ištikti šoko. „Brangieji, saugokite savo turtą, būkite atidūs ir budrūs. Saugokite kaimynus, nelikite abejingi. Saugokite vieni kitus“, – patarė pilietiškas portalo skaitytojas.

Pasak priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovų, Žeimenos gatvėje esančiame nuosavo namo rūsyje užfiksuotas degimas – degė sukrauti sendaikčiai. Dėl įvykio tikslesnių detalių vyksta tyrimas.

Nuo gaisro niekas nenukentėjo, tačiau viduje buvę du senyvo amžiaus žmonės ir jauna mergina yra išsigandę, juos apžiūrėjo medikai. Ugniagesių pajėgos tebedirba nelaimės vietoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA