Į gaisrą skubėję ugniagesiai Šilainiuose pateko į avariją | Kas vyksta Kaune

Į gaisrą skubėję ugniagesiai Šilainiuose pateko į avariją

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio pavakarę išskubėjęs į gaisrą, Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) ekipažas jo taip ir nepasiekė – ugniagesiai patys pateko į nelaimę. Žemaičių plento ir Baltijos bei Linkuvos gatvių sankryžoje autocisterna susidūrė su lengvąja transporto priemone.

[galerija kiek=”4″]

Kaip sakė Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus budintis specialistas, važiuodama gesinti gaisro Sukilėlių prospekte, į avariją Žemaičių plento ir Baltijos gatvės sankryžoje pateko 5-osios (Šilainių) ugniagesių-gelbėtojų komandos brigada.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, ugniagesiai važiavo įjungę visus įspėjamuosius signalus. Jiems iš pirmos Žemaičių plento juostos įvažiuojant į sankryžą, tuo pačiu metu degant žaliam šviesoforo signalui kairėn į Baltijos gatvę suko automobilis „Volvo“ ir transporto priemonės susidūrė.

Pašnekovas patikino, kad eismo dalyviai susidūrimo metu nenukentėjo, tik apgadinti automobiliai. Avarija techninė – bus pildoma eismo įvykio deklaracija.

Ugniagesiai važiavo su įjungtais švyturėliais ir sirenomis, tačiau Kauno apskrities PGV specialistas pripažino, kad šioje situacijoje kaltas liko būtent gelbėtojų ekipažas, kadangi kirto sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui.

Tuo tarpu pranešimas apie gaisrą Sukilėlių prospekte gautas apie 17 val. – ugnis įsiplieskė apleisto, negyvenamo namo palėpėje. Į įvykio vietą suvažiavo penkios autocisternos ir štabo automobilis.

Gaisras kilo apleistame Sukilėlių pr. name / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Apie 17.40 val. gaisras buvo likviduotas, atliekami baigiamieji darbai. Pastatui padaryti nuostoliai minimalūs, o žmonės nenukentėjo. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA