Perspėja kelininkai: šalies keliai – slidūs, žiema neskuba trauktis | Kas vyksta Kaune

Perspėja kelininkai: šalies keliai – slidūs, žiema neskuba trauktis

BNS 2018/03/03 09:01
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Didžiojoje šalies dalyje dėl buvusio snygio magistraliniai keliai drėgni, krašto ir rajoniniai keliai vietomis provėžoti, slidūs, praneša kelininkai.

Jonavos ir Raseinių rajonuose eismo sąlygas sunkina plikledis. Marijampolės apskrityje eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 100 metrų.

Panevėžio, Tauragės ir Klaipėdos apskrityse pagrindiniai keliai daugiausia sausi, vietomis yra drėgnų kelių ruožų. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai provėžoti, padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Šalyje be kritulių, oro temperatūra svyruoja nuo 14 iki 19 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šeštadienį dieną pietų ir rytų Lietuvoje pasnigs, vietomis pustys. Oro temperatūra sieks nuo 5 iki 10 laipsnių šalčio.

Šeštadienį sniego dar sulauks pietryčių Lietuva, o likusioje šalies dalyje ir saulė šyptels. Pūs nesmarkus rytinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį temperatūra svyruos apie –17–16 laipsnių šalčio. Dienos metu termometrai fiksuos –8 laipsnius šalčio. Vyraus nepastovus debesuotumas, gali atkeliauti ir sniegu nešini debesys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA