Kodėl vilniečiai kostiumų važiuoja į Kauną? | Kas vyksta Kaune

Kodėl vilniečiai kostiumų važiuoja į Kauną?

Laikinoji sostinė, būsima Europos kultūros sostinė, o gal Lietuvos kostiumų sostinė? Toks naujas Kauno epitetas gali šauti į galvą apsilankius vyriškų drabužių parduotuvėje „Gentlemen’s Concept“ Kaune, kur vis dažniau susitinka ne vienas žinomas ne tik Kauno, bet ir Vilniaus ar visos Lietuvos veidas. Kodėl džentelmenų keliai susikerta būtent mūsų mieste bei kas naujo siūloma kostiumų rinkoje?

[galerija kiek=”20″]

Elegantiška nebėra tik juoda ir balta

Skaisti raudona, intensyvi mėlyna ar smaragdinė žalia, įvairūs raštai, tekstūros ir originalūs pamušalai – daugelis kostiumų parduotuvėje „Gentlemen’s Concept“ atrodo ypač išskirtinai. Pasak parduotuvės atstovų, būtent tai labiausiai ir traukia lietuvius, kurie pagaliau pajautė poreikį nustebinti, išsiskirti bei šventinę nuotaiką kurti ir savo apranga.

Ignas Barysas / Organizatorių nuotr.

„Patys pirmieji kitokius kostiumus ėmė rinktis pramogų pasaulio atstovai, kurie labiausiai domisi tendencijomis ir, žinoma, labiausiai rūpinasi savo įvaizdžiu. Todėl vieni dažniausių parduotuvės lankytojų – muzikantai, renginių vedėjai ar kiti žinomi veidai. Pastebėjome, kad net per M.A.M.A ne vienas nuotraukose užfiksuotas „stileiva“ pasipuošęs mūsų kostiumais“. Ir tikrai: panaršius parduotuvės socialiniuose tinkluose galima užtikti akimirkų, kaip į šventę ruošiasi ne viena žvaigždė: pavyzdžiui, atlikėjas Martynas Kavaliauskas, kuris yra jau ir nuolatinis „Gentlemen’s Concept“ klientas.

M. Kavaliauskas / Organizatorių nuotr.

„Parduotuvė pritraukia išskirtinius žmones, todėl, kad siūlo išskirtinius modelius, ko vis dar taip trūksta Lietuvos rinkoje“, – pastebi parduotuvės lankytojai.

Populiariausi – tamsiai raudoni

„Gentlemen’s Concept“ šiuo metu populiariausia kostiumų spalva yra tamsiai raudona ar tamsiai vyšninė, daugelio vadinama tiesiog „bordo“. Ši spalva ilgą laiką išlieka madinga ne tik aprangoje, bet ir švenčių dekore. „Tačiau neišskirtume nei vieno varianto – štai ateina vyrukas ir perka ryškiai žalią smokingą savo vestuvėms. Ir tikrai atrodo nerealiai!“, – pasakoja kostiumų karalystės puoselėtojai. Prie kostiumų vyrai vietoje gali išsirinkti ir batus, o patikusį kaklaraištį ar varlytę įvairiomis progomis gauti net dovanų.

Dažniausiai išrenka žmonos ir draugės

Drąsesnius vyrų pasirinkimus lemia ir antrųjų pusių įtaka: apsilankius parduotuvėje sutinkame ne vieną porelę. „Merginos žino, kas dabar yra madinga“, – šypsosi vieno iš džentelmenų mylimoji rinkdama kostiumą artėjančiai šventei. „Būna ir taip, kad moteris ar mergina iš pradžių užsuka net viena, nužiūri jai patikusį rūbą, o tada atsiveda jau ir antrąją pusę“, – pasakoja parduotuvės atstovai.

Pasidairyti, kokie kostiumai šventėse ir ant scenos karaliauja šiandien galite ir jūs, apsilankę parduotuvėje „Gentlemen’s Concept“, kuri įsikūrusi Laisvės al. 50A Kaune.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA