Į Kauno naktinį gyvenimą žengia naujosios kartos renginiai | Kas vyksta Kaune

Į Kauno naktinį gyvenimą žengia naujosios kartos renginiai

Organizatorių nuotr.

Įsigaliojus Lietuvoje naujiems alkoholio draudimo įstatymams, jis tapo neprieinamas jaunuoliams iki 20 metų. Tokios pasilinksminimo vietos kaip barai ir klubai tapo sunkiai prieinamomis, todėl pilnamečiams neturintiems 20-ties tenka ieškoti savų būdų linksmintis.

„New Generation“ renginiuose jaunimui galima puikiai linksmintis ir be alkoholio, nes baro paslaugos prieinamos tik vyresniems nei 20-ties metų jaunuoliams.

Vakaro rengėjai sako į šią situaciją pasistengę žiūrėti tolerantiškai ir netrukę pastebėti, kad atsirado nauja niša renginių sferoje – renginiai „New Generation“ jaunimui. Čia jaunimas galės linksmintis ir be alkoholio, o baras bus atidarytas tik vyresniems nei 20-ties metų jaunuoliams.

„Jaunas žmogus yra auganti asmenybė, kuriai svarbu socializuotis, dalyvauti veikloje, rodytis ir užpildyti tuščius tarpus savo pasaulio suvokime. Labai greitai kilusi idėja iš kalbų tapo realiu planu, o planas įgavo aiškią viziją – renginių serija, kuri būtų orientuota į negalinčių alkoholio vartoti jaunuolių auditoriją“, – pasakoja vienas renginio organizatorių Aivaras Vėbra.

Šį penktadienį Kauno lofte „Gargaras“ įvyks pirmasis „New Generation“ renginys, kuris jau susilaukė milžiniško susidomėjimo tarp jaunų žmonių.

Pagrindiniai vakaro atlikėjai „Flying Saucer Gang“ labai stipriai koreliuoja su pačia projekto idėja, yra naujos kartos hip hop’o atstovai, savo veiklą pradėję visai neseniai, bet subūrę itin lojalią ir gausią klausytojų auditoriją. Jie be abejonių yra šio renginio fenomeno pagrindiniai sėkmės kalviai ir aktyviai ruošiasi penktadienio pasirodymui.

„Esame dideli šios grupės gerbėjai ir prognozuojame jiems šviesią ateitį Lietuvos ir užsienio muzikos padangėje“, – užtikrina A. Vėbra.

Pasak jo, renginių sėkmė rodo, kad nauji įstatymai nedraudžia jaunimui linksmintis, tačiau skatina tai daryti blaiviai. Taigi, į Kauno renginių sferą įžengia nauja karta ir naujos drąsios idėjos. Visą tai pamatyti gyvai galite jau šį penktadienį, Kauno lofte „Gargaras“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA