Nelaimė Savanorių prospekte – vyras nukrito tarp daugiabučio laiptų | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Savanorių prospekte – vyras nukrito tarp daugiabučio laiptų

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio vakarą skaudus incidentas užfiksuotas Savanorių prospekte, šalia prekybos centro „Savas“ esančiame daugiabutyje. Ugniagesiai čia laisvino laiptinėje nukritusį ir užstrigusį vyrą – nukentėjusysis išvežtas į ligoninę.

Apie specialiųjų tarnybų susibūrimą prie Savanorių pr. 314 numeriu pažymėto penkiaaukščio informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Vyro teigimu, apie 21 val. atskubėjo po du ugniagesių ir greitosios medicinos pagalbos ekipažus.

Portalui susisiekus su budinčiu Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus specialistu, šis pranešė, kad pilietis iš trečio ar ketvirto aukšto pro laiptinės viduryje esantį tarpą nukrito į apačią.

Turėklai buvo išpjauti, vyras išlaisvintas ir perduotas medikams. Pašnekovo teigimu, greičiausiai metalinės konstrukcijos nukirptos hidraulinėmis žirklėmis, nors „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sakė matęs medikus, transportuojančius vyriškį neštuvais ir gaisrininką, išeinantį iš laiptinės su benzininiu pjūklu.

Įvykio vietoje dirbo du medikų ekipažai / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities PGV atstovas patvirtino, kad nukentėjusysis gyvas – dėl patirtų sužalojimų jis išvežtas į gydymo įstaigą. Kauno greitosios medicinos stoties budinti darbuotoja patikslino, kad laiptinėje rastą vyrą medikai pristatė į Kauno klinikas.

„Kas vyksta Kaune“ pavyko sužinoti, kad vyras pakankamai garbaus amžiaus, galėjo būti neblaivus. Žmogus patyrė rankos lūžį ir sužeidimą galvos srityje, tačiau, pirminiais duomenimis, pavojus gyvybei negresia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA