Palemone atvira liepsna degė namas – nuardytas stogas | Kas vyksta Kaune

Palemone atvira liepsna degė namas – nuardytas stogas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio rytą ugnis siautėjo Gryžuvos gatvėje – čia užsidegė nuosavas vieno aukšto namas namas su palėpe. Į nelaimės vietą lėkė policininkai, medikai ir ugniagesiai – pastariesiems su medinį pastatą apnikusiomis liepsnomis kovoti sekėsi sunkiai.

Kaip informavo Bendrasis pagalbos centras, vasario 24 d., 08.36 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Gryžuvos g. 33B dega namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV), Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) ir Kauno greitosios medicinos pagalbos pajėgos. Atvykus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė budintis Kauno apskrities PGV budintis specialistas, namas – vieno aukšto, su mansarda. Pagrindinės konstrukcijos ir perdanga medinės, tad užgesinti nelengva, pro langus nesiliovė virsti dūmų kamuoliai.

Kovojant su gaisru apardytas namo stogas, vietomis teko nulupti sienų dailylentes. Pirminiais duomenimis nukentėjusių žmonių nėra – namas nelaimės metu buvo tuščias.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA