Kas vyksta Kaune vasario 23-25 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune vasario 23-25 dienomis? (renginių kalendorius)

G. Lažausko nuotr.

Praūžus griausmingam Valstybės šimtmečio minėjimui, visą Lietuvą užgriuvo šalčio banga. Per prastai per Užgavėnes varyta žiema nusprendė parodyti charakterį ir trauktis niekur neskuba – tai įrodys ir savaitgalį ties -20 laipsnių riba laviruojantys termometrų stulpeliai. Detalesnę orų prognozę galite rasti čia. O jeigu šaltis neišgąsdins – lįskite į lauką ir apsilankykite Kaune vykstančiuose renginiuose.

„Beauty Expo 2018“

Išvarius žiemą iš kiemo, vasario 23-25 d. visi šalies grožio specialistai išskubės į Kauno „Žalgirio“ areną, naujai startuosiantį projektą „BEAUTY EXPO 2018“ – naująjį grožio rojų, kur galės susipažinti su aktualiomis naujienomis ir pasidalinti savo žiniomis. Šiemet paroda dovanos svečiams nemokamą apsilankymą, atvers duris bendradarbiavimo galimybėms, kvies susipažinti su aukštos kokybės produkcija ir paslaugomis, praplės akiratį grožio suvokime. Visą savaitgalį vyksianti paroda nemokama.

Sveikatos dienos 2018

Kartu su grožio paroda vyks ir „Sveikatos dienos“ – ji sveikatingumo, sveikos gyvensenos ir medicinos paroda. Jau dešimtoji, jubiliejinė paroda kvies atrasti naujus sveikatinimo būdus, susipažinti su medicinos įstaigų, sanatorijų paslaugomis, pasikonsultuoti su specialistais ir suplanuoti savo sveikos gyvensenos programą. Programoje šiemet dalyvių laukia seminarai apie gyvenimo būdo, mitybos įtaką sveikatai; fizinės ir emocinės sveikatos atstatymą, nemokamos specialistų konsultacijos, sveikatos tyrimai, pirmosios pagalbos suteikimo pamokos ir daug kitų naudingų veiklų. Dalyvavimas nemokamas.

Šokio spektaklis „Aside“

„Aside“ – tai kūrinys, kalbantis apie nepritampančiojo iššūkius ir mąstymo kompleksiškumą. Kiekvienas ieškome būdų pritapti visuomenėje, siekiame pažinti ir priimti save. Nuolatinės tapatybės paieškos su lydinčia baime būti nepriimtu, yra svarbi asmenybės formavimosi dalis. Kaip aktualų ir itin jautrų pavyzdį kūrybinė grupė pasirinko translyčių asmenų bendruomenę. Spektaklis mokamas.

O. Karavajevo dailės studijos tapybos darbų parodos atidarymas

Vasario 24 d., šeštadienį, 12 val. Kauno rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje atidaroma dailininko Olego Karavajevo dailės studijos tapybos darbų paroda „Šimtmečio spalvos“. O. Karavajevo dailės studija veiklą pradėjo 2001 metais. Studijos vadovas – dailininkas Olegas Karavajevas kukliai įvardija studijos įkūrimo tikslą – „kad būtų žmonių, su kuriais galima pakalbėti apie meną…“. Olego Karavajevo dailės studija nėra tautodailės studija. Šioje studijoje skirtingų profesijų žmonės: pedagogai, inžinieriai, medikai, bibliotekininkai, muziejininkai, verslininkai ir moksleiviai, padedami nuoširdaus vadovo, mokosi profesionalaus meno taisyklių bei tobulina dailės įgūdžius. Parodos lankymas nemokamas.

Bobutės ateina per ledą

Vasario 24 d. 15 val. į Ilgakiemio laisvalaikio salę pagaląstomis pačiūžomis atkeliauja bobutės. Versliausios Garliavos apylinkių bobutės vaišins Jus kavinėje „Baba in”, surengs vilnonių kojinių fiestą, kurios metu išrinksime vilnones kojines vertas milijono. Paskutinius žiemos ledus tirpins charizmatiškasis atlikėjas Egidijus Sipavičius.

Jeigu šaltis negąsdina, o sau patinkančio renginio aprašymuose nerandate, nenusivilkite – savaitgalį jūsų laukia per šimtą renginių, kurių visas detales galite rasti mūsų renginių kalendoriuje, spustelėję čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA