Suimtas moteriai į akis dujų pripurškęs ir apiplėšęs vyras | Kas vyksta Kaune

Suimtas moteriai į akis dujų pripurškęs ir apiplėšęs vyras

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Vakar Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno rajono policijos komisariato (PK) pareigūnai sulaikė 1993 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas įvykdęs plėšimą. Nusikaltimas įvykdytas daugiau kaip prieš savaitę Kačerginėje.

Vasario 10 d. Kauno rajone, Kačerginės miestelio V. Mykolaičio-Putino gatvėje, dienos metu papurškus į akis dujų, iš moters atimtas krepšys su produktais, o iš palto kišenės ištraukta mokėjimo kortelė, praneša Kauno apskrities VPK.

Atlikę eilę procesinių veiksmų, Kauno rajono PK Veiklos skyriaus pareigūnai nustatė įtariamąjį, kurį pirmadienį popiet sulaikė. Įtariamąjį taip pat užfiksavo Kačerginėje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, kurių medžiaga pasinaudojus įtariamasis buvo atpažintas.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Kauno rajono PK atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką asmeniui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už jų neabejingumą ir ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus informuoti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA