Kauno senamiestyje – meilės ir grožio vakaras | Kas vyksta Kaune

Kauno senamiestyje – meilės ir grožio vakaras

Liudmila Ulanova 2018/02/14 13:56
Organizatorių nuotr.

Paminėti Valentino dieną kur kas anksčiau nei pažymėta kalendoriuje kaunietės nusprendė labai moteriškai. Jaukumas buvo sukurtas smagios draugijos apsuptyje skambant muzikos garsams ir, žinoma, susipažįstant su kosmetikos naujienomis. Moteriškos kalbos apie grožį ir jaunystę tapo dominuojančiu vakaro akcentu.

[galerija kiek=”8″]

Kas gali išreikšti meilę geriau, jeigu ne muzika? Skraidančios virš Kauno Senamiesčio dainos apie meilę pakėlė nuotaiką kauniečiams, susitikusiems jaukiame vakarėlyje „AHAVA“ parduotuvėje, Šv. Gertrūdos g. 51, Kaune. Nuostabūs muzikos garsai ir žavintis aktorės bei operos solistės Austėjos Lukaitės balsas nustebino ne tik vakarėlio dalyvius, bet ir visus praeivius, mačiusius veiksmą per parduotuvės vitrinas.

Austėja Lukaitė atsidūrė Kaune neatsitiktinai – nuo vasario 1 dienos žinoma „Domino” teatro aktorė bei aktyviai koncertuojanti Lietuvoje ir užsienyje dainininkė tapo Izraelio kosmetikos „AHAVA” ambasadore. Dabar „AHAVA“ kosmetikos mėgėjai galės susitikti su Austėja daugelyje kompanijos renginių (renginių tvarkaraštį galima rasti socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje AHAVA.lt).

Austėjos Lukaitės pradėtą koncertų vakarą tęsė „AHAVA“ kosmetikos atstovė Lietuvoje Virginija Girlevičienė, pristačiusi Negyvosios jūros kosmetikos naujienas. Juk meilė ir grožis eina šalia, sakė ji. Vakaro svečiai turėjo galimybę išmėginti naujus kosmetikos produktus bei su kompanijos darbuotojų pagalba išsirinkti sau tinkamiausius.

Kosmetiką AHAVA ypač pamilo „Verslių moterų klubo“ narės – veiklios, dalykiškos savarankiškos moterys. Daugelis šių kosmetikos priemonių yra skirtos veikliems, skubantiems ir daug keliaujantiems žmonėms. Tai puikiai įrodo asortimente esantys kelioniniai rinkiniai, kuriuos gali vežtis net ir keliaujantys be bagažo.

Šią kosmetiką jau žino nemaža dalis kauniečių. „Džiaugiamės, kad ji vertinama teigiamai, kad vis daugiau moterų išbando ir tampa nuolatinėmis klientėmis. Pagrindinės mūsų klientės, aktyvios moterys, kurioms svarbu gyvenimo kokybė, kaip jos jaučiasi ir atrodo“ – pasakojo „AHAVA“ kosmetikos atstovė Virginija.

Žinomos aktorės bei dainininkės pastebėjo, kad naudojant šią kosmetiką, oda ypatingai greitai atsigauna net išvarginta ilgalaikio grimo.

Besimėgaudamos gėrimais, užkandžiais ir jaukia vakaro atmosfera, viešnios turėjo galimybę pabendrauti su Austėja Lukaite ir išgirsti jos nuomonę apie jau pamėgtą „AHAVA“ kosmetiką, kurią ji su malonumu naudoja.

Taip pat svečiai sužinojo, kaip rūpintis oda žiemos ir pavasario sezonų metu. Odos priežiūros ypatumus. O ypač šiuo metų laiku tinkančias kosmetikos priemones pristatė Liudmila Ulanova, kosmetologijoje ir grožio industrijoje dirbanti daugiau kaip  20 metų.

Maloniu siurprizu svečiams tapo natūralių papuošalų „DekoMundo“ pristatymas. Paaiškėjo įdomybė, atskleidusi paslaptį,  jog papuošalams gaminti naudojama daug medžių rūšių iš viso pasaulio. Apie tai papasakojo jų gamintoja, dizainerė Ieva Verikaitė. Sužavėtos natūraliu grožiu moterys negalėjo atsispirti pagundai pasimatuoti ir išsirinkti sau originalių papuošalų.

Grožio ir meilės vakaras paliko daug malonių emocijų ir norą susitikti dar ne vieną kartą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA