Juoda diena Tunelio gatvėje – dvi avarijos viena po kitos | Kas vyksta Kaune

Juoda diena Tunelio gatvėje – dvi avarijos viena po kitos

Spūstis Tunelio gatvės viršuje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio vakaras tapo tikru išbandymu vairuotojams Tunelio gatvėje. Abejomis eismo kryptimis čia fiksuoti eismo įvykiai: viename iš jų susidūrė du automobiliai, o kitame – trys.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), apie avariją Tunelio gatvėje ties Dainų slėniu, leidžiantis į miesto centrą, pranešta 17.50 val. – čia susidūrė „Mazda“, „Toyota“ ir „Chrysler“ transporto priemonės.

Pranešimas apie avariją priešinga kryptimi, ties degaline „Neste“, gautas 18.08 val. Šioje vietoje nelaimė užklupo „Honda“ ir „Saab“ transporto priemonių vairuotojus. Vienas iš automobilių po smūgio kliudė gatvės apšvietimo stulpą.

Žmonės sužaloti avarijų metu nebuvo, o automobilių vairuotojai blaivūs. Pareigūnams padėjus, kuo reikėjo, vairuotojai pildo eismo įvykių deklaracijas.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ narių teigimu, abiem kryptimis Tunelio gatvėje susidarė nemenkos spūstys. Socialiniame tinkle vairuotojai taip pat dalinosi informacija, kad ties Radvilėnų plento ir Tunelio gatvės sankryža kelio danga slidi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA