VIP mikroautobusas, kuriuo važiavo ir Ballų šeimynėlė, arba kaip Kaune susekti žvaigždę? | Kas vyksta Kaune

VIP mikroautobusas, kuriuo važiavo ir Ballų šeimynėlė, arba kaip Kaune susekti žvaigždę?

„Vip Trips“ nuotr.

Jeigu gatvėse pamatysite juodą, ypač prabangų „Mercedez-Benz“ mikroautobusą su ženklais „Vip Trips“, žinokite, kad jo viduje gali būti ypatingi asmenys: pavyzdžiui, Ballų šeimynėlė, bet kuri Lietuvoje viešinti muzikos žvaigždė, kuriai visada svajojote paspausti ranką arba… ką tik susižadėjusi porelė!

Vienintelis toks Baltijos šalyse

„Vip Trips“ – pirmasis ir vienintelis, 2017 metų „Mercedes-Benz“ VIP klasės mikroautobusas Lietuvoje bei Baltijos šalyse. „Mūsų tikslas yra Lietuvos svečiams parodyti pasaulinio lygio komfortą ir aptarnavimą. Juk, jeigu pirmasis įspūdis apie šalį yra oro uostas, kuriame išlipame, antrąjį įspūdį kuria automobilis, į kurį netrukus įlipame“, – šypsosi „Vip Trips“ kūrėjas Saulius Vanagas.

Būtent todėl mikroautobusą renkasi ne tik lietuviai, bet ir kaimyninių valstybių atstovai ieškantys aukščiausios klasės kelionės. „Europoje, ypač Vokietijoje, limuzinus šiuo metu keičia ištobulinti, prabangūs mikroautobusai, skirti kompanijai iki šešių asmenų, visada su vairuotoju. Tai tampa tartum aptarnavimo standartu bei neatsiejama linksmybių dalimi“, – sako S. Vanagas.

Išbandė ir Ballai

„Vip Trips“ kelionę, vos atskridusi į Lietuvą, rinkosi ir garsioji Ballų šeimynėlė. „O nuo balandžio autobusiuku reguliariai keliaus ir dar daugiau Lietuvoje koncertuojančių garsenybių“, – paslaptį fanams išduoda S. Vanagas. Verslininko nuomone, tokių muzikos ar sporto žvaigždžių užsakymai – didelis įvertinimas, dėl kurio ilgai ir tikslingai dirbta.

Investuota įspūdinga suma

Tiesiai iš salono atkeliavęs autobusiukas kainavo penkiaženkles sumas, dar tiek pat atsiėjo jo įrengimas ir puošyba. „Norėjome sukurti ultra prabangą, todėl viską tobulinome ir naudojome tik kokybiškiausias medžiagas bei naujausią techniką: vidų papuošė išskirtinės baltos odos sėdynės, televizorius, įspūdingas baras, proginis apšvietimas su neono efektais ir daugybė kitų vadinamojo tiuningo detalių.

Manau, kad apgalvojome kiekvieną smulkmeną, kiekvieną keleivio judesį ir poreikį. Tai užtruko daugiau nei pusę metų“, – apie tai, kaip kūrė nepriekaištingą automobilio įvaizdį, pasakoja S. Vanagas. Po kelių mėnesių „Vip Trips“ pajėgas papildys dar vienas, dar prabangesnis mikroautobusas, kuris išsiskirs savo solidžiu juodu salonu.

Nuomojasi ir užsienio verslininkai

„Verslo pasaulyje sakoma, kad verslas – kaip poros santykiai. Partneriams turi skirti dėmesio, nustebinti, lepinti. Būtent todėl aukščiausia verslo klasė renkasi ne įprastą, o VIP transportą. „Vip Trips“ patogus tiek ypatingų svečių pervežimui iš oro uosto į viešbutį, tiek ilgesniems atstumams: kartą kompanija autobusiuku keliavo po visą Skandinaviją ir nuvažiavo tūkstančius kilometrų. Ir kaip nenuvažiuosi: sėdynės patogiai atsilenkia, o viduje jautiesi kaip namie“, –  verslo paslaptis atskleidžia S. Vanagas.

Kelionėms ar verslo pervežimams „Vip Trips“ vis dažniau užsisako ne tik Lietuvos, bet ir užsienio verslininkai, kurie ieško aukščiausios klasės aptarnavimo, pavyzdžiui neseniai paslauga, kurią jiems užsakė norvegų verslininkai, mėgavosi delegacija iš Pietų Korėjos.

Idėja piršlyboms ar vestuvėms

Be patogumo „Vip Trips“ mikroautobusuose ne ką mažiau ir romantikos. „Autobusiuką mielai renkasi jaunavedžiai su svitomis ar mergvakariai bei bernvakariai. Pasivažinėję visi kaip vienas sako, kad laikas autobusiuke prabėgo lyg akimirka: intymi šventinė atmosfera viduje sukuria kito laiko ir kitos erdvės pojūtį. Po to vaikinai gailisi, kad idėjos nepanaudojo anksčiau, pavyzdžiui, piršlyboms“, – šypsosi Saulius Vanagas iš „Vip Trips“ ir primena įsimylėjusiems, kad laiko nustebinti savo mylimuosius dar yra. <3

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA