Sušalę kauniečiai vis dažniau renkasi alternatyvą – šildantį rytietišką masažą | Kas vyksta Kaune

Sušalę kauniečiai vis dažniau renkasi alternatyvą – šildantį rytietišką masažą

Organizatorių nuotr.

Kad pajustume Balį, nebebūtina skristi tūkstančius kilometrų: dalį salos malonumų galite patirti ir Kaune, susitikę su profesionaliu masažistu iš tos pačios Bali salos“, – pasakoja SPA Centro „East Island“ vadovė Rasuolė. Jau 12 metų „East Island“ komanda puoselėja masažų kultūrą Lietuvoje, o pusę metų jau ir Kauno „Akropolyje“ įsikūrusiame salone, kuris spėjo tapti Rytų salele visiems egzotikos pasiilgusiems kauniečiams.

[galerija kiek=”8″]

Vasarą – gaivinantys, žiemą – šildantys

„Masažo galimybės yra itin plačios. Nuo mums labiau įprastos europietiškos masažo tradicijos, kai masažu bandome paveikti problemines, skaudančias vietas iki energijas išlaisvinančių rytietiškų masažų, nuo gaivinančio masažo vasarą iki šildančio masažo žiemą“, – pasakoja masažuotoja Auksuolė. Pasak jos, nors masažą esame linkę sieti su egzotiškais kraštais, jo poreikis ypač aktualus ir šiauriečiams.

„Vėsesnė temperatūra, vėjas, stresas mus verčia gūžtis ir tai sukelia papildomą įtampą kūne. Džiugu, kad lietuviai vis labiau įvertina masažo naudą, o kauniečiai linkę ja ir dalintis: pastebime, kad masažas vis dažniau tampa idėja dovanai“.

Atlieka meistrai iš Rytų

Tailandas, Kambodža, Indija, Balio sala – iš šių šalių atvykę sertifikuoti specialistai savo patirtimi jau dalinasi ne tik Vilniuje ar Druskininkuose, bet ir laikinojoje sostinėje.

„Prieš 12 metų pradėjome siūlyti rytietiškus masažus ir ši idėja labai pasiteisino. Patys pirmieji masažai buvo tailandietiški – būtent Tailandas ir tapo ta vieta, kurioje lietuviai ėmė „susidraugauti“ su Azijos malonumais ir jų ieškoti grįžę namo. Supratome, kad klientai pageidauja ne tik tam tikros technikos, bet ir masažo profesionalų, kuriems masažas – kultūros dalis. Todėl visi rytietiškų masažų meistrai mūsų SPA centre yra ne lietuviai: pavyzdžiui indišką masažą atlieka masažo meistras iš Indijos, tailandientišką – meistras iš Tailando. Juos ilgai renkamės pagal rekomendacijas ir džiaugiamės, kad lietuviai specialistų darbą įvertina sugrįždami vėl ir vėl“, – pasakoja Rasuolė.

„Klientai kartais net juokauja, kad seniau skrisdavo į vieną ar kitą šalį vien dėl masažo, o dabar viskas paprasčiau: važiuoti reikia tik iki „Akropolyje“ įsikūrusio salono, kuriame pamiršite, kur iš tikrųjų esate“ , – šypsodamasi papildo Rasuolė. „Stengiamės sukurti kuo daugiau autentikos: unikalios akmeninės kriauklės, vazos, skulptūros turi savo istorijas ir į Kauną taip pat atkeliavo iš Tolimųjų Rytų.

Kuo mieste daugiau sportininkų, tuo daugiau masažo reikia

Rasuolė mano, kad masažo poreikį Kaune kuria ir tai, kad Kaunas – labai sportiškas miestas. „Būtent aktyviai sportuojantys žmonės pirmieji įvertina masažo naudą: yra tokių klientų, kurie apsilanko bent kartą savaitėje ar po kiekvienų varžybų.

Daugėja ir tų, kuriems masažas tapo vienu iš sveikatinimosi būdų, o sveikatintis masažo pagalba tikrai yra kaip: štai indiškas masažas, kuris pradedamas nuo galvos, padeda atsipalaiduoti po nervinės įtampos ar netgi kovoti su depresija. Jo metu masažuojami 107 žmogaus kūno taškai. Giliuosius audinius veikiantis Kambodžos masažas, kuris kilo iš senovinio kinų masažo, padeda šalinti toksinus ir gerinti kraujotaką.

Naujiena – Balio meistrų masažai

Jau minėtasis Balio salos masažas – naujiena Kaune. „Jis padeda stiprinti imuninę sistemą ar sušilti specialių šildančių aliejų pagalba“, – pasakoja Rasuolė ir kviečia pasinerti į masažo pasaulį Kauno „Akropolyje“ įsikūrusiame SPA centre „East Island“ arba Valentino dienos proga pakviesti ten pasinerti savo artimąjį.

„Dovanodami dovanų kuponą galite padovanoti mini kelionę aplink pasaulį: juk pojūčių prasme masažo metu galime apsilankyti net keturiose šalyse!”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA