Nesėkmingas savaitgalis: į eismo įvykius Kauno apskrityje įsivėlė Lietuvos kariai | Kas vyksta Kaune

Nesėkmingas savaitgalis: į eismo įvykius Kauno apskrityje įsivėlė Lietuvos kariai

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Šeštadienis Kauno apskrities keliuose buvo pažymėtas įvykiais, kuriuose dalyvavo Lietuvos kariuomenės kariai, praneša Policijos departamentas.

Vasario 10 d. apie 17 val. 35 min. Kaune, Veiverių g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus inžinerinio bataliono vyresniojo techniko vyresniojo eilinio M. B. (g. 1980 m.), partrenkė ir sužalojo staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusį neblaivų (1,70 prom.) vyrą (g. 1981 m.), kuris dėl galvos ir kojos sumušimų, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Vasario 10 d. apie 13 val. Kėdainiuose, Kauno g., automobilis „Opel Astra“, vairuojamas blaivaus ne tarnybos metu neuniformuoto Lietuvos kariuomenės Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas“ Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo mechanizuotojo pėstininkų bataliono techniko M. S. (g. 1981 m.), bandant išvengti susidūrimo su priekyje stovėjusiu ir į kairę pusę sukusiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu vyro (g. 1978 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Vauxhall Vectra“, kurį vairavo vyras (g. 1989 m.).

Po smūgio automobilis „Opel Astra“ atitrenkė į už automobilio „VW Passat“ stovėjusį automobilį „Seat Alhambra“, vairuojamą vyro (g. 1949 m.). Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Vauxhall Vectra“ vairuotojas bei keleiviai moteris (g. 1991 m.) (abu gydomi ambulatoriškai) ir vyras (g. 1964 m.), kuris dėl galvos traumos paguldytas į Kauno ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA