Kritinės būklės gatvė Kauno vairuotojams tampa praraja – nuostolių patyrė ne vienas | Kas vyksta Kaune

Kritinės būklės gatvė Kauno vairuotojams tampa praraja – nuostolių patyrė ne vienas

Skaitytojų nuotr.

Trečiadienį internautai užfiksavo išties pavojingą situaciją, nutikusią vienam sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojui. Jo automobilis įstrigo prastos būklės Kauno gatvės gniaužtuose. Greitai redakciją pasiekė ir daugiau nukentėjusių vairuotojų pranešimų.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ vasario 7 d., pasidalinta nuotraukomis, kaip teigiama, užfiksuototomis Švenčionių gatvėje. Vaizde matyti geltonos spalvos sunkvežimis „MAN“, užstrigęs minėtoje gatvėje, kupinoje vandens. Jo kabinoje sukrautos anglys pavojingai pasvirusios kartu su sunkiasvore transporto priemone.

Susisiekus su policijos pareigūnais paaiškėjo, kad pranešimas apie įvykį nebuvo gautas. Tačiau komentatoriai socialiniame tinkle sako, jog tokia šios gatvės kasdienybė ir atvejis nebe pirmas.

Netrukus „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė ir daugiau skaitytojų siųst nuotraukų, kuriose – giliai įklimpęs raudonas „Volkswagen Polo“, dar viena „Kauno vandenims“ priklausant „MAN“ sunkiasvorė vandens tinklų aptarnavimo priemonė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Švenčionių gatvės rekonstrukcija turėjo būti baigta dar praėjusių metų vasaros pabaigoje, tačiau dėl netikėtai padidėjusio darbų masto remontas užtruko. Daugiau apie rekonstrukciją skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA