Automobilistai gavo išmėginti mašinų arklio galias gyvais matavimo vienetais | Kas vyksta Kaune

Automobilistai gavo išmėginti mašinų arklio galias gyvais matavimo vienetais

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pašėlęs Kauno vairuotojų trečiadienis tęsiasi, šįkart – vaizdas, kurį pamatysi tikrai ne kasdien. „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad keliu A5 link Akademijos miestelio lekia trys arkliai. Operatyviai sureagavusi policija jau rado gyvulių savininką.

Kaip pranešė portalo skaitytojai, du juodi ir vienas baltas žirgas pasileido A5 keliu nuo Mastaičių link Akademijos, eismas kuriam laikui šioje vietoje buvo pristabdytas. Nuotraukoje matyti, kad baltas ristūnas improvizuotose lenktynėse veržėsi į priekį.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patvirtino, kad pareigūnams pranešta apie gyvūnus, išbėgusius į važiuojamąją kelio dalį.

„Arklius radome netoli Noreikiškių – jie pavyti nuo kelio į laukus, jau rastas ir savininkas. Gyvūnai pabėgo išlaužę užtvarus, žmogus viską sutvarkė, situacija suvaldyta. Eismo saugumui pavojaus tikrai nebuvo, bėglių savininkui jokios sankcijos negresia“, – kalbėjo pareigūnas.

Neįprastas įvykis greitai sulaukė didelio socialinių tinklų naudotojų dėmesio, kurie rado įvairiausių paaiškinimų žirgų lenktynėms plentu ir išvedė įdomiausių aliuzijų.

„Reik čigonus kviest, greit tuos arklius sutvarkys“, – rašė vienas internautas. „Baltas arklys prieky – nieko gero“, – juokavo kitas, į ką sulaukė replikos: „Gerai, kad tik vienas baltas, o ne visi trys.“

Kiti svarstė, kad eiklieji žirgai skuodžia į buvusią žemės ūkio akademiją pirkti kebabų, iš JAV sava eiga vežami mustangai, treti siūlė organizuoti statymus už lenktynių dalyvius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA