Prie Kačerginės susidūrė keturi automobiliai | Kas vyksta Kaune

Prie Kačerginės susidūrė keturi automobiliai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio popietę masinė avarija fiksuota 140 kelyje, šalia Kačerginės. Čia susidūrė trys lengvieji automobiliai ir krovininė transporto priemonė. Viena moteris išvežta į ligoninę. Skaitytojai sako, kad avarijos vietoje buvo labai slidu.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pranešimas apie įvykį gautas 13.45 val. Kelyje Kaunas-Šakiai, netoli „Nemuno žiedo“, eismo įvykio metu susidūrė trys lengvieji ir vienas krovininis automobilis.

Kaip matyti nuotraukoje, nelaimėje dalyvavo „BMW“, „Audi“, „Škoda“ ir „Fiat“ automobiliai. Pastarasis atrodo gana smarkiai sudaužytas, kitų mašinų apgadinimų gerai nematyti.

Vienos iš transporto priemonių vairuotoja, gimusi 1961 m., dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą. Policijos žiniomis, ji susižeidė koją. Daugiau sužalotų žmonių nėra. Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai blaivūs, avarija tiriama.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai portalui pranešė, kad kelio danga avarijos vietoje buvo labai slidi, kelininkų – nė kvapo. Kelią į kalną barstė pats policininkas. Skaitytojai informavo, kad apledėjęs ir kalnas Zapyškyje, vedantis į Ežerėlį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA