Policija ne tik baudžia: padėjo sugedusio „Fordo“ vairuotojai (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Policija ne tik baudžia: padėjo sugedusio „Fordo“ vairuotojai (vaizdo įrašas)

Kauno apskrities VPK nuotr.

Pirmadienio vidurdienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas, pro langą pastebėjęs, kad Parodos kalno papėdėje stovi automobilis „Ford Focus“ su įjungtais avariniais žibintais, nedelsiant pranešė apie tai netoliese buvusiems kolegoms.

Pareigūnai po minutės jau buvo vietoje. Išsiaiškinę, jog vairuotojai sugedo automobilis ir važiuoti transporto priemone nebegalima, nedelsiant griebėsi veiksmų automobiliui patraukti iš judrios Parodos, K. Donelaičio gatvių ir Vytauto prospekto sankryžos Kauno centre.

Reguliuodami eismą, kad nekiltų pavojus kitoms transporto priemonėms, prie tarnybinio automobilio lanksčia vilktimi prisikabinę sugedusią transporto priemonę, pareigūnai patraukė ją iš sankryžos į saugią vietą. Moteris mašinoje su įjungtais avarinės šviesos signalais, tačiau jau saugioje vietoje, liko laukti techninės pagalbos automobilio.

Vairuotoja dėkojo greitai į pagalbą atskubėjusiems pareigūnams, tačiau padėję pareigūnai šio įvykio nesureikšmina – teigė, jog policijos pareigūnai turi ne tik saugoti, ginti, bet ir padėti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA