Kuro kriminalas už Karmėlavos: vagims prireikė medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Kuro kriminalas už Karmėlavos: vagims prireikė medikų pagalbos

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Prasidėjus savaitgaliui įdomi situacija užfiksuota Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) suvestinėse. Iš pradžių į įvykio vietą specialiosios tarnybos važiavo padėti dviem jaunuoliams, bet pasiaiškinus įvykio aplinkybes pareigūnams teko atversti baudžiamąjį kodeksą.

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, vasario 3 d., apie 10.50 val. iš Bendrojo pagalbos centro gautas pranešimas, kad Jonavos rajone, Užusalių seniūnijoje, į kuro cisterną yra įkritę du jaunuoliai. 2000 m. ir 2002 m. gimę vyrukai buvo pristatyti į gydymo įstaigą, pavojus jų gyvybei negresia.

Tikslinant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad šie asmenys kartu su trečiu jaunu vyru, gimusiu 2002 m., galimai vogė kurą. Sulaikytas ir į areštinę pristatytas 2002-ųjų gimimo vaikinas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str. ir 178 str. 2 d., dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA