„Volfas Engelman Studija“ šeštadienį veiks kaip baras su gyvo garso programa | Kas vyksta Kaune

„Volfas Engelman Studija“ šeštadienį veiks kaip baras su gyvo garso programa

Organizatorių nuotr.

Šį šeštadienį, vasario 3 dieną, „Volfas Engelman Studija“ tradiciškai virs išskirtinės konepcijos baru. Kartu su gastromoniniais alaus ir maisto pasiūlymais šį šeštadienį svečiams bus pasiūlyta naujovė – pirmasis gyvo garso muzikinis pasirodymas, kurį surengs DJ Erichas ir saksofono virtuozas Seržas.

[galerija kiek=”4″]

„Volfas Engelman Studija“ yra kūrybinė erdvė, kurios aplinka, interjeras ir koncepcija leidžia kiekvieną šeštadienį savo svečiams kartu su degustacijomis pasiūlyti vis kitokią programą. Šį šeštadienį skirsime moderniems džiazuojantiems ritmams, kuriuos mūsų svečiams dovanos specialiai pakviestas atlikėjų duetas“, – teigė „Volfas Engelman“ marketingo vadovas Mantas Matukaitis, ir primena, kad studijoje jau vyko ir didelio susidomėnjimo sulaukę tokie renginiai kaip Roberto Petrausko vedamas „Protų pokerio“ finalas bei Lietuvos pulo federacijos organizuojamos unikalios varžybos „Volfas Engelman miestų taurė 2018“.

„Volfas Engelman Studija“ – be galo lanksti ir transformatyvi erdvė. Sukurta kaip mini bravoras ir edukacinė vieta, nuo šių metų sausio kiekvieną šeštadienio vakarą nuo 18 iki 23 val. ji veikia ir kaip visiems atviras baras.

Čia apsilankantiems svečiams siūloma praktiškai susipažinti su naujų receptūrų kūrimu, produktų gamyba, vartojimo kultūra. Lankytojai turi galimybę ir išsakyti savo nuomonę bei įvertinimą studijos mini bravore kurtoms receptūroms.

Atsižvelgiant į jų nuomonę bus sprendžiama, kurios iš naujųjų rūšių ateityje bus gaminamos ir didžiajame bravore bei pasiūlytos plačiajai rinkai.

Unikalaus interjero „Volfas Engelman Studija“, įkurta bravore, Kaune, adresu Kaunakiemio g. 2, talpina apie 100 žmonių, tačiau dėl didelio lankytojų susidomėjimo rekomenduojama staliuką rezervuoti iš anksto el. paštu studija@volfasengelman.lt arba rašant žinutę per Facebook paskyrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA