Fiksuoja skaitytojai: netoli Kauno klinikų – pavojinga nuošliauža | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: netoli Kauno klinikų – pavojinga nuošliauža

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šiandien, sekmadienį, su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos žurnalistais susisiekęs kaunietis Deividas informavo apie kritinę situaciją vienoje šalikelėje, vedančioje link Kauno klinikų. Užfiksuotame vaizde aiškiai matyti kone išdraskytos grindinio plytelės su žiojėjančia pavojinga praraja.

„Išėjęs pasivaikščioti su šunimi, išvydau didelę nuošliaužą netoli Kauno klinikų. Per šalikelę, kurioje visa tai vyksta neįmanoma praeiti. Trūkinėjimo procesas vyksta ir toliau. Jei tai tęsis nuvirs ir šalia nuošliaužos esanti medinė tvora. Vaikščioti darosi pavojinga“, – praneša kaunietis.

Pasak jo, minėtoje vietoje, kaip galima manyti, nuslydus žemių nuošliaužai, išniokotas ir šaligatvio plytelių grindinys. Deividas sako, jog tai veikiausiai įvyko šiandien, nes vakar šioje vietoje, – kelyje nuo mokyklos bendrabučių link Kauno klinikų Akušerijos ir ginekologijos skyriaus, problemų jis tikina nepastebėjęs.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai apie problemą pranešė priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovams, jie pažadėjo įvertinti situaciją ir pranešti apie įvykį atsakingiems asmenims.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA