Piktinasi skaitytoja: ketinu pranešti policijai | Kas vyksta Kaune

Piktinasi skaitytoja: ketinu pranešti policijai

Skaitytojos nuotr.

Atvykusi į Kauno „Akropolį“ su mažamečiu vaiku, moteris kurį laiką suko ratus ieškodama, kur pastatyti automobilį. Šeimai skirtos stovėjimo vietos buvo užimtos, anot skaitytojos, jose neturinčių teisės stoti vairuotojų.

„Ketvirtadienį apsilankius Kauno „Akropolyje“ teko ilgai sukti ratus ir ieškoti pirmame aukšte, kur pasistatyti mašiną. Esu mama ir auginu 11 mėnesių mergytę. Žinau, ką reiškia pasistačius automobilį striukės šonais valyti šalia esančias mašinas – tuo tarpu šeimos vietos būna užimtos tokių žmonių, kurie atvažiuoja be vaikų“, – pasakojo Kristina.

Ji sakė nenufotografavusi vairuotojo, išlipusio iš „Volkswagen“ autobusiuko. Moters teigimu, tai buvo apie 60 metų amžiaus vyriškis be vaikučio.

Šeimos vietoje pastatytas automobilis / Skaitytojos nuotr.

„Gal paviešinus pavyks sugėdinti tokius žmones, kuriems šeimos, auginančios vaikus, visai nerūpi“, – svarstė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Ji taip pat pridūrė ketinanti pranešti apie šį atvejį policijai per „e.Policija.lt“ portalą. „Taip patarė daryti „Akropolio“ informacija, nes jei kiekvienas tylėsime, tai tęsis toliau“, – dėstė Kristina.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA