Moteris nepabūgo stoti į akistatą su „kelių ereliu“ | Kas vyksta Kaune

Moteris nepabūgo stoti į akistatą su „kelių ereliu“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kaunietė, susisiekusi su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos žurnalistais, papasakojo neįtikėtiną istoriją, nutikusią vakare jai važiuojant automobiliu. Moterį aršiais žodžiais ir įžūliais veiksmais esą užsipuolė nepažįstamas vyriškis, išlipęs iš savo transporto priemonės bei turėjęs drąsos prieiti artyn.

„Važiavau iš automobilių plovyklos, esančios S. Žukausko gatvėje. Netoli sankryžos privalėjau persirikiuoti į kitą eismo juostą. Tačiau pro veidrodėlį išvydau, jog iš už mano automobilio galo dideliu greičiu atskrieja kita transporto priemonė. Nepaisant to, paspaudžiau posūkio mygtuką ir persirikiavau. Minėtas vairuotojas ėmė įnirtingai signalizuoti, bet aš tiesiog nuvažiavau tolyn. Tačiau jau visai netrukus, sustojusi prie kitos kelių sankirtos, tikrąja to žodžio prasme kone krūptelėjau pajutusi stiprų smūgį į savo automobilio šoną bei langą “,  – pasakoja skaitytoja.

Pasak jos, minėtos transporto priemonės vairuotojas iš savo automobilio bene iššoko viduryje gatvės. Kaunietė neslepia iš pradžių ne juokais išsigandusi ir spustelėjusi greičio pedalą, bet vėliau stabtelėjo. „Akimirksniu pagalvojau: o ką jis gali man padaryti? Negi reikia bijoti? Sustojau ir nusprendžiau pažiūrėti, kas bus, beu nufilmuoti“, – atvirauja moteris.

Kaunietės teigimu, jai ne pirmą kartą tenka girdėti draugių pasakojimus apie panašius atvejus, koks nutiko jai – agresyvūs „kelių ereliai“ esą iššoka iš savo automobilių, grasina, koneveikia. „Patys tikriausiai niekam „neužkišinėja“ savo vairuojamos transporto priemonės. Gal jie keliuose jaučiasi turintys pirmumo teisę, o kiti turėtų laukti, kol jie juos aplenks, ir tik tada daryti persirikiavimo manevrus gatvėse?“, – retoriškai klausia į nemalonią situaciją patekusi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Jos atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip prie sustojusio moters automobilio spačiu žingsniu prieina vyriškis ir pakeltu tonu paklausia: kas be posūkio „užkišinėja“ ir ar vairuotoja moka rodyti posūkius? Trumpam pokalbiui artėjant prie pabaigos, minėtas vairuotojas pastebi, kad yra filmuojamas ir nueina šalin.

Moteris sako, jog įdomu pasiteirauti, ar dažnai Kauno gatvėse dailiosios lyties atstovėms tenka atsidurti tokiose situacijose, kai „užkišus“ automobilį ir aplenkus kokį „kelių erelį“, šis užblokuoja kelią, vejasi, tranko ranka svetimą automobilį ar jo langą, klausia ji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA