Mače su Ispanijos čempionais – dėjimų šou ir rekordinis NBA skautų apsilankymas Kaune | Kas vyksta Kaune

Mače su Ispanijos čempionais – dėjimų šou ir rekordinis NBA skautų apsilankymas Kaune

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks Eurolygos 19-ojo turo rungtynės. Jose Lietuvos čempionai sieks pergalės prieš po septynerių metų pertraukos į Kauną atkeliaujančius Valensijos „Basket“ krepšininkus.

Valensijos klubas praėjusį sezoną sudrebino Ispanijos krepšinį ir pirmą kartą tapo šalies čempionu. Po auksinio sezono būsimi kauniečių varžovai išlaikė branduolį, bando sudrumsti nusistovėjusią tvarką Eurolygoje bei pirmą kartą svečiuosis „Žalgirio“ arenoje.

Į dukart paeiliui sausakimšai užpildytą lankomiausią Eurolygos areną šįkart sugūžės kaip niekad gausus garbių svečių desantas.

Rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Ispanijos čempionų stebės buvę žalgiriečiai ir gerbėjų iki šiol nepamiršti Travisas Watsonas bei Kornelis Davidas.

Tarp žiūrovų taip pat įsitaisys Eurolygos jaunimo atrankos turnyro išvakarėse į Kauną atvykę dvidešimties NBA komandų ir kelių Europos ekipų skautai.

Arenos planas

Žadą atimantį pasirodymą didžiosios pertraukos metu surengs tris mėnesius savo dėjimų šou šlifavęs lietuvių vaikinų kolektyvas „DunkBros“.

Kauno „Žalgirio“ arenos svečius kaip visada pasitiks gausybė pramogų – turėsite progą išbandyti nemokamas virtualios realybės pramogas, pasipuošti savo veidus komandos spalvomis, pasidaryti laikiną tatuiruotę ar atsispausdinti nuotraukas iš savo „Instagram“ profilio!

Ketvirtadienį į „Žalgirio“ areną kviečiama atvykti anksčiau, kadangi 18.30-19.30 val. skelbiama „Laimės valanda“, per kurią visuose arenos baruose galima pasinaudoti ypatingomis akcijomis bei išvengti nereikalingų spūsčių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA