Naujo sporto klubo įkūrėjai: nelaukite pirmadienio | Kas vyksta Kaune

Naujo sporto klubo įkūrėjai: nelaukite pirmadienio

Gruodį buvo lemta išsipildyti žinomų sportininkų – Dariaus Janušausko ir Aurimo Grabinsko – svajonei. Pramonės prospekte duris atvėrė sporto klubas „City Gym“ – suburta gausi profesionalų komanda, pasiruošusi ne tik padėti siekti rezultato, bet ir užmiršti kasdienius rūpesčius.

Kaip pasakojo Darius su Aurimu, idėja atidaryti sporto klubą kilo ne ekspromtu – tai sena, dar paauglytėje atsiradusi dviejų draugų svajonė. Daug galvota apie jos įgyvendinimą, kol atsirado palankios sąlygos viską pradėti.

Entuziastai, paruošę klientams ne vieną staigmeną

„Maždaug pusmetį ieškojome tinkamų patalpų – jas radus, prasidėjo įrengimo darbai bei detalesnis strategavimas. Pagal Kaune gyvenančių aktyvių žmonių skaičių, tikrai nėra sporto klubų pertekliaus. Galbūt per daug klubų susispaudę vieni šalia kitų, todėl jaučiama konkurencija“, – svarstė Darius.

Tarp kitų klubų, stuomeningų vyrukų manymu, savo vietą kelti dar ankstoka: „Pabūsime kuklūs, bet tikrai klientams turime paruošę ne vieną staigmeną. Mūsų strategija – tai mūsų vizija, kurią jau pildome ir pildysime kitais metodais.“

Klubo pavadinimas nukreiptas į miesto žmones. Šiuo žodžių junginiu siekta paskleisti žinutę, kad tai – sporto klubas kiekvienam: personalas šiltai bendrauja su lankytojais, mezga ryšį grupinėse treniruotėse. Čia dirba entuziastų bendruomenė, perduodanti pozityvią energiją ir klientams.

Treneriai – stiprioji klubo pusė

„City Gym“ teikia visą kompleksą paslaugų – tai 12 skirtingų grupinių treniruočių. Kasdien profesionalūs treneriai veda po 4-5 treniruotes. Ateityje planuojame dar labiau papildyti tvarkaraštį pagal mūsų klientų poreikius“, – teigė Aurimas.

Klube taip pat įrengta erdvi treniruoklių salė – treneris čia visada pakonsultuos, patars ir esant poreikiui sudarys sporto programą ar mitybos rekomendacinį planą.

„City Gym“ dirba ir kineziterapeutė, kuri konsultuoja klientus, turinčius traumų ar kitokių specialių poreikių, sudaro treniruočių planus. Patalpose įrengta funkcinė zona – joje atliekami kompleksiniai pratimai. Teikiamos ir asmeninių treniruočių paslaugos.

„Mūsų komanda nepaprasta – išsilavinę, licencijuoti ir nuolat tobulėjantys treneriai savo sporto šakose yra pasiekę Lietuvos, Europos ir net pasaulinio lygio pergalių. Įgyta patirtis, surinktos žinios leidžia profesonaliai aptarnauti klientus“, – džiaugėsi Darius.

Ateina pasportuoti ir tiesiog atsipalaiduoti

„Kadangi teikiame grupinių treniruočių paslaugas, galime pasakyti, kad norinčių sparčiai daugėja ir tai populiaru ne tik tarp moterų, bet ir tarp vyrų. Drąsiai galime teigti, jog žmogiškas faktorius ima viršų – klientas turi jaustis patogiai visomis prasmėmis, nes čia ateinama ne tik pasportuoti, bet ir gauti teisingą informaciją, profesionalų dėmesį“, – pasakojo vyras.

Aurimas antrino, kad treniruotėse siekiama atsijungti nuo kasdienių rūpesčių ir darbų – su treneriu šį tikslą pasiekti daug paprasčiau nei dirbant individualiai ar virtualioje treniruotėje.

„Tai mūsų pranašumas. Beje, darome, kas mums patinka, todėl nesijaučia lyg dirbtume – šis laisvumas perduodamas ir klientams“, – kalbėjo Aurimas.

Už prieinamą kainą – ne tik profesionalų globa

„Rasti protingą vietą erdviam sporto klubui yra labai sudėtinga. Atkreipėme dėmesį ne tik į patalpas, bet ir susisiekimą, net automobilių stovėjimo aikštelės dydį. Mums pasisekė. Viską išplanavome ir išdėstėme itin patogiai – dėl to sulaukiame klientų komplimentų, jie ypač džiaugiasi erdviais persirengimo kambariais ir dušais“, – sėkmingą debiutą aptarė Darius.

„City Gym“ įkurtas Pramonės prospekte 4A – tai pramoninis rajonas, kur yra dideli žmonių srautai, aplink daug įmonių ir biurų, gamyklų, o netoliese – gyvenamųjų namų rajonai. Todėl, anot pašnekovų, klubą patogu pasiekti prieš ar po darbo, nenorint patekti į spūstis.

„Nors turim klientų ir iš tolimiausių Kauno kampelių“, – užsiminė Darius.

Kaip sakė atletai, šiomis dienomis sporto klubų kainos yra stipriai iškreiptos – „City Gym“ stengiasi neatrodyti kažkokiais išsišokėliais. Visgi klientų apklausos po pirmo veiklos mėnesio rodo, kad teikiamų paslaugų ir kainos santykis vertinamas puikiai.

„Manome, kad einam gera linkme, esame lankstūs klientui ir tikime, kad mus greitai pamils Kauno gyventojai“, – kalbėjo Darius.

O kaip neužsisėdėti ant sofos amžinai beplanuojant pramankštinti raumenis? „Kiekvienas žmogus motyvuojasi skirtingai. Rekomenduojame atkeliauti pas mus – pasišnekėsime, išsiaiškinsime poreikius, rasime receptą motyvacijai ir pakeisime gyvenimo kokybę iš esmės.

Nelaukite pirmadienio – tai yra blogas virusas, kuriuo serga nemaža dalis žmonių. Norint kažką pakeisti, reikia stotis ir eiti – čia ir dabar. O mes pažadame puikų laiką kartu su „City Gym“ komanda“, – profesionalo motyvacinius įgūdžius parodė Aurimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA