Vakariniame aplinkkelyje vilkikas pametė krovinį | Kas vyksta Kaune

Vakariniame aplinkkelyje vilkikas pametė krovinį

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie neįprastą incidentą Vakariniame aplinkkelyje, sukant link „Megos“ – čia nuo vilkiko nuslydo krovinys.

Kaip matyti „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ narių pasidalintose nuotraukose, vilkikas vežė mobilų konteinerio tipo namelį. Sukant iš A5 kelio į A1 važiuoti Vilniaus kryptimi, jis nuslydo nuo transporto priemonės ir nukrito važiuojamosios dalies antroje juostoje, kartu su vilkiku užblokuodamas pravažiavimą.

Incidentas nutiko apie 9.30 val., tad pagrindinis pikas jau buvo praėjęs, tačiau šioje vietoje vis tiek pradėjo formuotis didelė spūstis. Skaitytojų žiniomis, didesnio eismo įvykio pavyko išvengti. Prieš 11 val. į vakarinį aplinkkelį atvyko kranas, turintis pašalinti kliūtį.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas (VPK) patvirtino, kad pranešimas apie šį įvykį gautas apie 10 val. Pirminiais duomenimis, konteinerinis namas nukrito dėl to, kad buvo prastai pritvirtintas – transporto priemonę vairavęs 1980 m. gimęs vyras blaivus.

Kauno apskrities VPK atstovės Justinos Kazragytės teigimu, kliūtis yra jau pašalinta, eismas aplinkkelyje vyksta normaliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA