Automobilyje rastas negyvas vyras | Kas vyksta Kaune

Automobilyje rastas negyvas vyras

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą medikai ir policijos pareigūnai atskubėjo į Sukilėlių prospektą, kur pranešta apie automobilyje sukniubusį vyrą. Kviestos čia ir priešgaisrinės gelbėtojų pajėgos, tačiau joms atvykus, transporto priemonės durys jau buvo atdaros.

Sausio 12 d., 20.10 val. Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) gavo pranešimą, kad kurį laiką kieme stovinčiame automobilyje sėdi prie vairo sukniubęs vyriškis – jis nejuda ir nereaguoja į aplinką.

Po 6 minučių atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad policijos pareigūnai jau buvo atidarę automobilio duris. Medikai konstatavo viduje sėdėjusio vyriškio mirtį.

Dar viena mirtis fiksuota sausio 13 d. Šilainiuose – moteris Kauno apskrities PGV 11.37 val. pranešė, kad nuo gruodžio 8 d. nematė savo 1963 m. gimusios sesers V. J. Ši yra serganti, telefono neturi ir neatidaro durų. Pranešėja bandė pati patekti į butą J. Grušo g. 13, bet raktas buvo įkištas iš vidaus.

11.43 val. atvykus gelbėtojams, ištraukiamosiomis kopėčiomis ir laužtuvu patekta į patalpas antrame aukšte, įleisti medikai ir policija. Bute rasta mirusi moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA