Kauno ledo arenoje – pirmosios šiemet „Kaunas Hockey“ rungtynės | Kas vyksta Kaune

Kauno ledo arenoje – pirmosios šiemet „Kaunas Hockey“ rungtynės

Organizatorių nuotr.

Lietuvos ledo ritulio čempionate baigėsi šventinės atostogos – jau sausio 10-ąją pirmas šių metų rungtynes namuose žaisianti „Kaunas Hockey“ komanda nekantrauja ant ledo sutikti Klaipėdos „Baltiją“. Pirmojoje komandų akistatoje, pernai vykusioje pajūryje, kauniečiai nugalėjo 5:3.

Klaipėdiečiams tikrai nebus lengva ir šįsyk. Prieš kelias savaites rungtynėse prieš „Hockey Punks“ komandos legionierius Ilja Lašin patyrė kairės rankos piršto traumą, dėl kurios kurį laiką negalėjo rungtyniauti. Šiuo metu „Kaunas Hockey“ snaiperis jau visiškai pagijęs, taigi yra pasirengęs smūgiuoti į priešininkų vartus.

Taip pat trečiadienį Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ kaip reprezentacinės miesto komandos atstovai debiutuos trys legionieriai, į „Kaunas Hockey“ pakviesti po to, kai iš čempionato dėl finansinių sunkumų pasitraukė Juodupės „Juodupė“. Tai – rusai Nikita Smirnov (8 įvarčiai ir 11 rezultatyvių perdavimų šį sezoną) ir ir Dmitrij Beliakov (10 įvarčiai ir 11 rez. perd.) bei gynėjas Dmitrij Babi
(Kazachstanas).

„Kaunas Hockey“ ir Klaipėdos „Baltijos“ susirėmimo pradžia – 20 val. „Tikimės, kad namų darbus prieš rungtynes paruošė ir sirgaliai“, – žinutę gerbėjams perduoda ledo ritulininkai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA